Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)

Publicat: 20 09. 2024, 21:58
Sursa foto: Facebook /@Oana Florea

Deputata PSD, Oana Florea, a precizat în emisiunea Actualitatea, moderată de Tudor Mușat, pe B1 TV, că nu îl vede pe Klaus Iohannis senator în Parlamentul României. Dar, totuși, dacă va veni la birou, s-ar potrivi la Comisia de turism sau Comisia de sport.

„Poate își ia mandatul și mai dă din când în când pe acolo, așa, să zică bună ziua”

“Este o decizie politică, decizia de constituționalitate se ia altă parte și pentru că este o decizie politică, normal că sunt păreri pro și contra și în forurile statutare o să se discute și o să luăm o decizie. Luni o să fie ședință de grup, cu siguranță o să se discute și la ședința de grup.

Eu cred că e o piatră de moară pentru PNL această candidatură. Cred că nici PNL nu a fost liber să decidă. Cumva, cei de la UDMR, au comentat, mi s-a părut mie corect, spunând că PNL datorează intrarea la guvernare lui Iohannis, iar acum trebuie să-l salveze, cumva, de la penibilul faptului că nu a reușit să se agațe nici de o funcție la NATO, nici de o funcție la Uniunea Europeană și atunci rămâne pe dinafară, practic.

E vorba de faptul că în Parlament eu nu-l văd, sincer. Pe Klaus Iohannis în Parlament nu-l văd deloc.

Cum ar putea el să intre în lift cu 5 deputați odată sau senatori? Cum ar putea să stea coleg de bancă, în bancă, adică el e peste noi. El e undeva în ceruri, cum să fie la fel cu ceilalți? Nu, nu îl văd, sincer.

Sau poate își ia mandatul și mai dă din când în când pe acolo, așa, să zică bună ziua. Bine, s-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, pe acolo, dacă ar veni la birou”.