O nouă demisie în PNL: Candidatul pe care Alina Gorghiu l-a lăudat în campania electorală a renunțat la funcția pe care o deținea

Publicat: 10 06. 2016, 10:15
foto: stirigiurgiu.ro

Pavel Badea, unul dintre tinerii pe care Alina Gorghiu şi Vasile Blaga îl lăudau în campania electorală, a renunţat la funcţia din interiorul partidului.

Pavel Badea, cel care a fost candidatul liberalilor la Primăria Craiova, a anunţat că renunţă la funcţia de preşedinte al PNL Craiova ca urmare a rezultatelor obţinute la alegerile locale, arată B1 TV.

„Domnul Pavel Badea la Municipiu şi pe Nicolae Giugea la CJ, pentru că sunt oameni de toată isprava și îndeplinesc şi toate condiţiile pe care noi le cerem, domnul Badea a avut parte de o analiză sociologică, dânsul a ieşit câştigător din ac competiţie, convingerea mea e ca maj colegilor din organizaţie se vor alinia cerintelor sale. Numai cuvinte de laudă, aşadar, la adresa liberalului Pavel Badea din partea conducerii PNL.”

Chiar candidatul PNL la Primăria Craiovei susţinea că este competent și capabil, prin proiectele sale, să o învingă pe Lia Olguța Vasilescu.

“Am jucat în echipă, stiu foarte bine să joc în echipă, echipa mea este PNL, daca toți cei din PNL vor trage pentru echipă, sunt sigur că vom câştiga.”, a spus Badea.

Nu a câştigat Primăria, ci a renunţat la funcţia de preşedinte al PNL Craiova. A făcut anunţul printr-un comunicat de presă.

"În această săptămână am reflectat foarte mult asupra rezultatului alegerilor şi am luat decizia să renunţ la funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale Craiova a Partidului Naţional Liberal. Această funcţie am ocupat-o printr-o decizie a Biroului Politic Naţional al Partidului Naţional Liberal în urma candidaturii mele la Primăria municipiului Craiova", a spus Pavel Badea, fost candidat la Primria Craiovei şi fost preşedinte al PNL Craiova

Candidatul PSD, Lia Olguţa Vasilescu, a câştigat funcţia primar al Craiovei cu un număr de 58.478 de voturi din cele valabil exprimate, iar candidatul PNL, Pavel Badea, s-a clasat pe locul al doilea cu 12.649 de voturi, potrivit rezultatelor finale ale biroului electoral.