O femeie din Marea Britanie și-a omorât copilul pentru că nu putea să memoreze versete din Coran

O femeie din Marea Britanie și-a omorât copilul pentru că nu putea să memoreze versete din Coran
O femeie din Marea Britanie a fost arestată pentru că și-a ucis propriul copil, de 7 ani, din cauză că nu a reușit să memoreze Coranul, scrie AFP.Sara Ege, de 33 de ani, licenţiată în matematică în India,...

O femeie din Marea Britanie a fost arestată pentru că și-a ucis propriul copil, de 7 ani, din cauză că nu a reușit să memoreze Coranul, scrie AFP.

Sara Ege, de 33 de ani, licenţiată în matematică în India, și-a lovit în repetate rânduri copilul cu băţul, atunci când acesta nu reuşea să memoreze versete din Coran.

Femeia a fost găsită vinovată de omor şi obstrucţionarea justiţiei.

Poliţia a crezut iniţial că băiatul a murit într-un incendiu care a izbucnit în iulie 2010 în casa din Cardiff a familiei.

Ulterior, analizele au arătat că băiatul era deja mort la momentul izbucnirii incendiului.

Britanica a negat în instanţă că și-a omorât copilului, acuzându-şi soţul pentru această faptă.

În cele din urmă și-a recunoscut fapta, afirmând că a fost constrânsă să comită crima sub presiunea soţului şi a familiei.

Femeia a explicat că fiul ei a căzut la pământ murmurând mai multe versete din Coran.

Ea a decis să dea foc trupului neînsufleţit, deoarece era „foarte nervoasă”. Aceasta spune că nu se putea abţine de la a-l lovi pe fiul său, afirmând în mai multe rânduri că era încurajată de diavol.

După finalizarea procesului, ea a fost internată pentru câteva luni într-o clinică psihiatrică. Pedeapsa va fi fixată la începutul lui 2013.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`