O britanică este persoana cu cele mai multe alergii: Suferă chiar și din cauza propriei transpirații (FOTO)

Publicat: 02 05. 2012, 15:15
Viața unei femei din Marea Britanie este constant amenințată din cauza numeroaselor alergii pe care le are, ea având de suferit chiar și din cauza proprieri sudori, scrie The Sun. Vicki McNamara, în vârstă de...

Viața unei femei din Marea Britanie este constant amenințată din cauza numeroaselor alergii pe care le are, ea având de suferit chiar și din cauza proprieri sudori, scrie The Sun.

Vicki McNamara, în vârstă de 41 de ani, suferă de reacții alergice grave în urma contactului cu aproape orice substanță sau material, toate acestea fiind cauzate de o înțepătură de viespe suferită în urmă cu 15 ani.

„Mi-e teamă că într-o zi, alergiile mă vor ucide. Este prea periculos să las oameni în casă, pentru că și cel mai slab miros de parfum, fum sau aftershave mă face să zac zile intregi. Sunt alergică la sute de lucruri – mi-e mai ușor să spun la ce nu sunt alergică”, a declarat femeia.

Condiția ei devastatoare a determinat-o să pună un semn pe ușă, pe care scrie „Întâlniri doar cu programare”. Chiar și membrii familiei sau prietenii trebuie să stea afară și să vorbească cu ea de la fereastră.

Vicki este alergică la majoritatea lucrurilor înconjurătoare, printre care: transpirația, parfumul, fumul de țigară, pasta de dinți, alimentele din conservă, înghețata, deodorantul, aproape orice produs cosmetic, scorțișoara, insectele, caii, temperaturile ridicate, hainele noi, cerneala din cărți, ziare și reviste, cearșafurile, săpunul și altele.