O apreciată dansatoare româncă din Italia a fost răpusă de o boală pe care o credea vindecată

Publicat: 20 02. 2023, 15:02
Actualizat: 20 02. 2023, 15:04
Liliana Feleaga, alias Amira Hayes a fost răpusă de o boală pe care o credea vindecată.

O dansatoare româncă celebră în Italia a murit răpusă de o boală necruțătoare. Cucerise publicul din Peninsulă cu dansurile ei la bară.

Bucureșteanca Liliana Feleagă, cunoscută în Italia sub numele de Amira Hayes, era apreciată pentru talentul ei și chiar avea propriul studiou în Manerba del Garda – relatează Știri Diaspora.

Potrivit publicației Prima Brescia, românca învinsese boala și a revenit la dansul care a făcut-o celebră; din păcate, boala a revenit și a ucis-o.

Locuia în Desenzano del Garda alături de cățelul său pe care îl alinta prietenos „Șoricel”

Pe lângă emisiunile live, era prezentă în numeroase calendare și emisiuni de televiziune.

Multă vreme a cântat în diverse cluburi, discoteci și cluburi de noapte, până când a devenit faimoasă în toată Italia de Nord.

Datorită notorietății ei era invitată la emisiunea „Ciao Darwin”, difuzată pe Canale 5 iar ulterior a reușit să-și deschidă și propria afacere în Manerba del Garda, Lily’s Dance Studio, menționează sursa citată.

Un cancer care părea depășit, a recidivat fulminant

Pasiunea pentru dansul la bară (pole dance) era atât de mare încât în ​​urmă cu câțiva ani Liliana își deschisese studioul în Manerba del Garda, unde a predat această disciplină aspirantelor pole-dance.

Dar dansul nu era singura pasiune: frumoasa româncă îndrăgea și moda, scrisul dar mai ales poezia: scria o carte despre viața ei și un volum de poezii.

Răpusă de o boală necruțătoare

Suferea însă de o boală necruțătoare: deși cancerul părea vindecat, a reapărut sub forma unei recidive și nu i-a mai dat nicio scăpare.

Credea că tratamentele, chimioterapia, suferința au rămas doar o amintire îndepărtată însă boala, în ciuda tuturor eforturilor depuse pentru a o învinge, a revenit și a răpus-o, menționează Știri Diaspora.