O apreciată dansatoare româncă din Italia a fost răpusă de o boală pe care o credea vindecată

O apreciată dansatoare româncă din Italia a fost răpusă de o boală pe care o credea vindecată
Liliana Feleaga, alias Amira Hayes a fost răpusă de o boală pe care o credea vindecată.

O dansatoare româncă celebră în Italia a murit răpusă de o boală necruțătoare. Cucerise publicul din Peninsulă cu dansurile ei la bară.

Bucureșteanca Liliana Feleagă, cunoscută în Italia sub numele de Amira Hayes, era apreciată pentru talentul ei și chiar avea propriul studiou în Manerba del Garda – relatează Știri Diaspora.

Potrivit publicației Prima Brescia, românca învinsese boala și a revenit la dansul care a făcut-o celebră; din păcate, boala a revenit și a ucis-o.

Locuia în Desenzano del Garda alături de cățelul său pe care îl alinta prietenos „Șoricel”

Pe lângă emisiunile live, era prezentă în numeroase calendare și emisiuni de televiziune.

Multă vreme a cântat în diverse cluburi, discoteci și cluburi de noapte, până când a devenit faimoasă în toată Italia de Nord.

Datorită notorietății ei era invitată la emisiunea „Ciao Darwin”, difuzată pe Canale 5 iar ulterior a reușit să-și deschidă și propria afacere în Manerba del Garda, Lily’s Dance Studio, menționează sursa citată.

Un cancer care părea depășit, a recidivat fulminant

Pasiunea pentru dansul la bară (pole dance) era atât de mare încât în ​​urmă cu câțiva ani Liliana își deschisese studioul în Manerba del Garda, unde a predat această disciplină aspirantelor pole-dance.

Dar dansul nu era singura pasiune: frumoasa româncă îndrăgea și moda, scrisul dar mai ales poezia: scria o carte despre viața ei și un volum de poezii.

Răpusă de o boală necruțătoare

Suferea însă de o boală necruțătoare: deși cancerul părea vindecat, a reapărut sub forma unei recidive și nu i-a mai dat nicio scăpare.

Credea că tratamentele, chimioterapia, suferința au rămas doar o amintire îndepărtată însă boala, în ciuda tuturor eforturilor depuse pentru a o învinge, a revenit și a răpus-o, menționează Știri Diaspora.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
20:48 - Cum arată programul prezidențial al lui Nicolae Ciucă: „Este expresia unei noi viziuni de dreapta pentru România viitorului” (VIDEO)
20:45 - Riscurile la care ne expunem atunci când aruncăm medicamente expirate la gunoi. Un spital din Timișoara a găsit o soluție
20:43 - Nicolae Ciucă, la lansarea programului său electoral: „În România pe care o vom construi împreună, legea va fi mai presus de orice interes. Procesele nu mai trebuie să dureze ani de zile”
20:36 - 12 maşini incendiate şi doi oameni înjungiaţi în Lisabona, după ce oamenii au ieșit să protesteze din cauza unui caz de brutalitate a poliției
20:32 - Nicolae Ciucă: “Aceasta este miza programului meu / Voi fi un președinte care muncește, aproape de oameni și comunități. Voi fi prezent în viața orașelor și comunelor, inclusiv a sectoarelor” (VIDEO)
20:23 - Indignare, după ce Joe Biden a spus că Donald Trump ar trebui închis. Președintele SUA și-a corectat apoi declarația
20:20 - Ministrul Bogdan Ivan (PSD): Săracul domn Ciucă… Ultimele sale declarații parcă sunt din categoria emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite” (VIDEO)
20:18 - Ce gest deplasat a făcut Alina Ceușan într-o sală de teatru. Celebra influenceriță, criticată dur. Oana Pellea: „O rușine”
20:10 - O româncă a obținut zeci de mii de euro, după ce și-a păcălit iubitul italian să-și vândă casa. Ce a decis femeia să facă cu banii
19:54 - Ce a făcut Smaranda, fiica lui Codin Maticiuc, la nunta lui Theo Rose, în momentul în care s-a plictisit. Actorul s-a amuzat copios