Numiri CONTROVERSATE făcute de premierul Grindeanu (VIDEO)

Publicat: 31 01. 2017, 07:29
Foto: Cotidianul

Premierul Sorin Grindeanu face noi numiri în Guvern, însă una dintre acestea ridică serioase semne de întrebare. Grindeanu a ales-o pe Andreea Lambru să ocupe funcția de secretar general adjunct la aceeaşi instituţie, conform unei decizii apărute, luni, în Monitorul Oficial.

Andreea Lambru, acum membră ALDE, a fost subiectul unui scandal sexual în care au fost implicați mai mulți lideri PNL. În presă a apărut, în trecut, o convorbire telefonică purtată între Mihai Bălăşescu și un membru PNL, în care fostul lider al PNL admitea faptul că a făcut sex cu Andreea Lambru chiar pe canapeaua din biroul lui Crin Antonescu. În urma acestui scandal, Bălășescu a fost nevoit să plece din PNL.

Lambru a devenit, la doar 27de ani secretar general adjunct al Guvernului României, în mandatul de premier al luiVictor Ponta.

Adrian Mlădinoiu a fost numit secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului de către Grindeanu.

De asemenea, noul prim-ministru l-a demis pe Ionel Dancă din funcţia de consilier de stat la Secretariatul General al Guvernului şi pe Emanuel Victor Picu din funcţia secretar general adjunct la Ministerul Transporturilor.

Iar Ani Cornelia Hurduc este acum secretar general la Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale numită în această funcție de Grindeanu, potrivitstiripesurse.ro.

Numiri CONTROVERSATE făcute de premierul Grindeanu (VIDEO)

#DIRECT_ONE_nt65gu#