Numărătorile paralele ale partidelor îi dau câștigători pe liberalii Vergil Chițac la primărie și Florin Mitroi la Consiliul Județean Constanța

Publicat: 10 06. 2024, 08:03
Foto: Vergil Chițac / Facebook

Vergil Chițac ar fi câștigat alegerile pentru Primăria Constanța, iar Florin Mitroi pentru Consiliul Județean Constanța, potrivit numărătorilor paralele ale PSD, PNL și USR, potrivit info-sud-est.ro.

Horia Constantinescu (PSD) a anunțat că a pierdut alegerile la Constanța, printr-un mesaj publicat luni dimineață, pe Facebook.

Horia Constantinescu a transmis că ”există viață și după alegeri”, „vom fi spectatorii celor patru ani care vor urma” și că ”fiecare comunitate are liderii pe care și-i merită”:

”Încep prin a mulțumi tuturor celor care m-au votat și m-au creditat cu încredere, echipei mele minunate de campanie și continui prin a-mi asuma rezultatul votului! Fără să vreau, să pară răutăcios ceea ce spun, dar fiecare comunitate are liderii pe care și-i merită! Vox populi vox dei! Democrația înseamnă să ne supunem voinței majorității! Vom fi împreună spectatorii celor patru ani care vor urma! Mă rog la Dumnezeu să fie bine acestui oraș minunat! Există viață și după alegeri!”.

Nu este clar pe loc se situează Horia Constantinescu și Stelian Ion, candidatul USR. Acesta din urmă și Vergil Chițac au declarat duminică noapte, la închiderea urnelor, că așteaptă rezultatele finale și fac declarații abia luni dimineață.