”Nu voi permite acest jihad antijustiție!” Zgonea: Nu mă agăț de funcție, ci vreau ca parlamentarii să respecte legea (VIDEO)

”Nu voi permite acest jihad antijustiție!” Zgonea: Nu mă agăț de funcție, ci vreau ca parlamentarii să respecte legea (VIDEO)

Valeriu Zgonea își atacă foștii colegi, după excluderea din PSD. Acesta a declarat că unii politicieni vor să modifice legile și să pună capăt luptei anticorupție, deci au nevoie să îl îndepărteze pe el de la conducerea Camerei Deputaților și să pună în loc o altă persoană care să îi ajute cu aceste planuri.

Zgonea a mai susținut că excluderea din PSD nu echivalează cu pierderea funcției din Parlament. Astfel, el trebuie să rămână în continuare președinte al Camerei în calitate de deputat neafiliat.

”Mă voi bate cu cei care doresc să schimbe legile penale în interesul lor. Nu voi permite acest jihad antijustiție. Nu mă agăț de funcție, ci vreau ca Parlamentul României să respecte legea, iar aleșii să fie primii care respectă legea, pentru a da un exemplu. Cei care astăzi vor să pună mâna pe funcție ca să se bată cu justiția, mâine se vor bate cu dumneavoastră”, a declarat Valeriu Zgonea.

Zgonea: Nu mă agăț de funcție, ci vreau ca parlamentarii să respecte legea

#DIRECT_ONE_9c1pzy#

Urmăriți B1TV.ro și pe
`