Nou termen în cazul profesorului de la Jean Monnet acuzat de viol

Nou termen în cazul profesorului de la Jean Monnet acuzat de viol
Foto: adevarul.ro

Nou termen în cazul profesorului de la Jean Monnet. După audierea elevelor care au participat la excursia de la Predeal, judecătorii au decis ca următoarea înfăţişare să aibă loc pe 28 septembrie. Tot atunci vor fi audiaţi şi martorii avocaţilor apărării, de asemenea elevi de la liceul Jean Monnet.

„Nu comentez nimic. Aştept să se termine totul”, a spus Dan Vișan.

În schimb, la ieşirea din sala de judecată, avocatul victimei a susţinut părerea celor trei fete care au participat la excursia de la Predeal.

Toate au relatat din nou că domnul profesor avea un mod din a combina elevele. Ştim exact ce vârstă au elevele respective şi mai mult decât atât, uzând de calitatea de profesor. Au declarat astăzi (n.r. vineri) că s-a dat la două dintre ele personal”, a spus Cristian Sârbu, avocatul victimei.

De partea cealaltă, avocatul profesorului nu a fost impresionat de declarţiile martorilor.

Eu am asistat la o singură depoziție care suna ca o lecție învățată pe dinafară cu mult sârg. Una din martore, nu știu care, e eroina unor cercetări pentru furt, sau două dintre ele. Furt din club”, a spus avocata Paula Iacob.

Avocatul profesorului a cerut să fie audiaţi şi martori au apararii, elevi care au participat la excursia de la Predeal. Noul termen în dosarul profesului de la Jean Monnet este pe 28 septembrie.

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`