Noi tensiuni în USL: Gabriela Firea îi cere socoteală lui Eugen Nicolăescu pentru mobilierul de la Spitalul Bagdasar-Arseni

Noi tensiuni în USL: Gabriela Firea îi cere socoteală lui Eugen Nicolăescu pentru mobilierul de la Spitalul Bagdasar-Arseni
Foto: ziare.com

Un nou scandal în USL. Gabriela Firea îi cere ministrului Sănătăţii, Eugen Nicolăescu, să facă precizări privind achiziţiile de mobilier de la Spitalul Bagdasar-Arseni. Senatorul PSD susţine că doar o mică măsuţă de cafea ar fi costat peste 4.500 de lei.

”În condiţiile în care acest spital nu are suficiente locuri pentru pacienţi a fost semnat un contract care ridică multe semne de întrebare, în legătură cu preţul de achiziţie, în raport cu tarifele de pe piaţă. O măsuţă mică costă 4.569 lei + TVA, o masă dressing cu oglindă: 10.884 lei +TVA, un pat cu patru secţiuni şi mişcări de translaţie: 19.660 lei +TVA”, susține Gabriela Firea.

Iar lista cumpărăturilor suspecte continuă. Aşa că senatorul PSD îi cere socoteală liberalului Eugen Nicolăescu.

„Într-un spital, când sunt atâtea nevoi urgente de ordin medical: aparatură, substanţe active, tratamente de ultimă generaţie, din bugetul alocat unui singur dulap se poate procura întreaga garnitură de sufragerie pentru o rezervă de lux”, susţine senatorul PSD în interpelarea adresată ministrului Sănătăţii.

Firea se ia de Nicolăescu privind mobilierul din spitale

Embed:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`