Noi scene violente în Parlament: Laura Vicol, filmată în timp ce lovește un deputat, la scurt timp după altercația în care au fost implicați Florin Roman și Dan Vîlceanu (VIDEO)

Noi scene violente în Parlament: Laura Vicol, filmată în timp ce lovește un deputat, la scurt timp după altercația în care au fost implicați Florin Roman și Dan Vîlceanu (VIDEO)

Noi scene violente au fost surprinse marți în Parlamentul României, la scurt timp după altercația dintre deputatul PNL Florin Roman și deputatul neafiliat Dan Vîlceanu.

Laura Vicol, filmată în timp ce lovește un deputat

Deputata PSD Laura Vicol a fost surprinsă în plen în timp ce lovește un coleg parlamentar care îl filma cu telefonul de la distanță pe Florin Roman, prezentându-l drept “victma violenței din Parlament.”

Vizibil deranjată de acest lucru, Laura Vicol vine spre deputatul care filma și îl lovește cu violență, în timp ce imaginile se întrerup brusc.

“După cum vedeți, avem o victimă a violenței din Parlamentul României…și o apărătoare a agresorilor, a interlopilor și a răufăcătorilor…”, este declarația deputatului care a filmat-o pe Laura Vicol.

Această scenă are loc în contextul în care deputatul PNL Florin Roman îl acuză pe Dan Vîlceanu, în prezent deputat neafiliat, că l-a „agresat fizic” și că l-a lovit cu genunchiul în nas.

În imaginile filmate în plen se vedea cum Florin Roman ține o batistă la nas. Pe de altă parte, Vîlceanu se apară spunând că „nu a fost o bătaie” și că a fost „provocat”, iar situația „s-a tensionat”.

„Astăzi am trăit un momement prin care nu credeam ca voi trece vreodată într-o lume civilizată”, a declarat deputatul PNL, Florin Roman, într-o postare publicată pe Facebook.

„I-am reproșat deputatului neafiliat, Dan Vilceanu, încălcarea regulamentului prin prezenta lui în băncile grupului PNL. Problema dumnealui la parlament era să afle câți primari au plecat la Călărași. A urmat o altercație verbală, după care, am fost bruscat fizic spre ieșirea din plen”, a spus Roman. Florin Roman a anunțat că va depune plângere penală împotriva lui Dan Vîlceanu și că va merge la Institutul de Medicină Legală.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:52 - Alexandru Muraru (PNL): Planul pesedist ne arată că pericolul capturării instituțiilor statului e în plină desfășurare. Urmează zile de încercare pentru democrația din România
23:35 - Netanyahu spune că lui Macron și celorlalți lideri occidentali care cer embargo pe arme pentru Israel ar trebui „să le fie rușine”: „Rușinea lor va continua mult după câștigarea războiului”
23:12 - George Simion, după decizia CCR de a anula candidatura Dianei Șoșoacă: Orice român are dreptul constituțional de a candida și de a fi ales. Nicio instituție nu îi poate lua acest drept
22:49 - Nicolae Ciucă: „Pesediștilor care astăzi se bucură de decizia CCR le spun un singur lucru: românii înțeleg când cineva dorește puterea absolută în stat” / „PSD nu va scăpa de ceea ce se teme cel mai tare: de o confruntare cu mine în turul 2”
22:23 - Stelian Ion: Judecătorii CCR care au decis invalidarea candidaturii Dianei Șoșoacă trebuie să prezinte clar și în detaliu motivele / Este tot mai evidentă nevoia de reformă a CCR
22:01 - A fost contestată la CCR și candidatura lui Marcel Ciolacu
21:45 - PSD: Susținem dreptul oricărei persoane de a alege și de a fi aleasă. CCR trebuie să prezinte rapid motivele care au stat la baza deciziei de invalidare a candidaturii doamnei Diana Șoșoacă
21:27 - Lucian Romașcanu, după declarația lui Florin Roman privind decizia CCR: PSD nu are nicio implicare în justiție. Când ai dileme și dificultăți să îți vezi candidatul în finală, despre dl. Ciucă vorbesc, începi să dai rateuri de gândire
21:06 - Florin Roman (PNL): Eliminarea Dianei Șoșoacă din cursa pentru Cotroceni, făcută prin mâna majorității PSD din CCR, este o făcătură marca PSD
20:46 - Diana Șoșoacă, după ce i-a fost anulată candidatura la prezidențiale: „Mă sună foarte mulți din Sfatul Înțelepților, mă sună generali din armată. Este timpul să acționăm”