Noi plecări din PDL: Parlamentarii Iosif Blaga și Dorin Păran demisionează din partid pentru a trece la PNL

Noi plecări din PDL: Parlamentarii Iosif Blaga și Dorin Păran demisionează din partid pentru a trece la PNL

Senatorul de Hunedoara Dorin Păran a demisionat, vineri dimineaţă, din PDL, afirmă surse politice, potrivit cărora acesta se va înscrie în PNL şi va fi urmat de deputatul de Hunedoara Iosif Blaga, care ar urma să demisioneze şi el din PDL în favoarea PNL.

Pentru mandatul 2008-2012, Păran a fost ales senator de Hunedoara din partea PDL, iar în mandatul anterior el a ocupat funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara, din partea aceleiaşi formaţiuni.
       
Iosif Blaga a fost ales deputat din partea PDL în 2008, anterior el fiiind primar al municipiului Orăştie.

Tot vineri, senatorul PDL Nicolae Dobra s-a înscris în UNPR, urmând să candideze la Primăria municipiului Sebeş din partea acestui partid, parlamentarul precizând că anunţul oficial privind plecarea sa din PDL îl va face, luni, în Senat, transmite Mediafax.

Dobra susține că a decis să plece din PDL deoarece intenţionează să candideze la Primăria Sebeş, iar PDL nu l-a susţinut pentru această candidatură.

„Eu am dorit să candidez la Primăria Sebeş, dar nu am fost varianta aleasă de PDL. În această situaţie, nu am vrut nici să faultez actuala guvernare pentru că o consider o guvernare bună şi am ales variata să merg la UNPR” a spus Dobra.

Tot în cursul zilei de vineri, deputatul de Timiş Marius Dugulescu a anunțat că demisionează din PDL şi se înscrie în PNL. Acesta a spus că a decis să facă această mutare pentru că a ajuns la concluzia că „dreapta în România poate fi clădită doar în PNL, cu oameni care nu promoveaza afaceri în folosul lor”.

Cu o zi în urmă, şi-a anunţat demisia din PDL şi trecerea la PNL şi senatorul Mihaela Popa.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei