Nicușor Dan: Simpatizanții USR, PNL și PMP nu vor să revină PSD în București, cu tot ce a însemnat, jaf din banul public, mafie imobiliară (VIDEO)

Publicat: 02 02. 2024, 10:40
Foto: Nicușor Dan / Facebook

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a vorbit despre alegerile locale din 2024, vineri, pe B1 TV, la „Bună dimineața, România!” cu Alex Vlădescu, și s-a arătat de părere că simpatizanții USR, PNL și PMP „nu vor ca PSD să revină în București, cu tot ce a însemnat, jaf din banul public, mafie imobiliară și toate astea”.

Nicușor Dan, pe B1 TV, despre alegerile locale

Întrebat despre șansele sale de a câștiga un nou mandat, actualul primar general a spus: „Eu cred că tot timpul, ultimii 10 ani, tot timpul la București a fost discuția între candidatul PSD și candidatul dreptei – și cred că în aceeași paradigmă suntem și acum”.

„Eu cred că mandatul pe care l-am avut l-am avut prin votul simpatizanților USR, simpatizanților PNL și, parte, simpatizanți PMP. Oamenii aceștia sunt oameni raționali, care, în opinia mea, nu vor ca PSD să revină în București, cu tot ce a însemnat, jaf din banul public, mafie imobiliară și toate astea, și de asta mesajele și toată campania pe care o voi face o voi face ca să conving oamenii aceștia că am făcut bine ce am făcut, nu mi-am bătut joc de votul lor și că e nevoie de continuitate. Totul este în mâna oamenilor”, a adăugat Nicușor Dan.