Nicușor Dan: PNL e la cârma Primăriei Generale de șase luni și nu s-a schimbat nimic față de mandatul lui Oprescu. Munteanu nici măcar nu cunoștea bugetul orașului (VIDEO)

Publicat: 20 04. 2016, 19:53

De când PNL e la cârma Primăriei Generale nu s-a schimbat nimic față de mandatul lui Sorin Oprescu, a declarat pentru B1 TV Nicușor Dan. Acesta a mai precizat că a avut două discuții cu liberalii și în ambele le-a transmis acestora că el va candida din partea USB.

Dan a mai afirmat că liberalii puteau să-și recunoscă vina pentru eșecul de a face un anumit tip de politică susținându-l necondiționat în această cursă electorală, dar, cum au hotărât să nu facă acest lucru, el oricum va candida.

Cât despre Marian Muntean, Dan a declarat că este un personaj inconsistent care a acceptat să candideze pentru Primăria Capitalei, deși nici măcar nu cunoaște bugetul acesteia.

Eu ce am spus la acele una-două discuții cu PNL am spus și public înainte. Voi candida din partea USB și, în măsura în care acest partid își asumă parte din eșecul în a face un fel de politică, să suțină necondiționat candidatura mea. Ei nu au făcut acest lucru. Noi mergem mai departe cu candidatura mea.

Eu nu cred în delimitarea și în funcționalitatea acestei distincții stânga-dreapta pentru că PNL e la cârma Primăriei Generale de șase luni și nu s-a schimbat nimic față de mandatul lui Oprescu.

Înainte de Sava, a fost instalat printr-o înțelegere politică PSD-PNL, inițiată de PNL, un acord pentru București și primul punct era ca Primăria să pună pe site toate contractele în curs. Nu s-au ținut de cuvânt. Nu cred că distincția stânga-dreapta e operabilă la nivelul administrației publice din București.

Marian Munteanu m-a frapat că nu cunoștea nici bugetul orașului, nu mai spun că nu a venit cu o viziune, cu priorități pe doi-trei ani. Era un personaj total inconsistent”, a susținut Nicușor Dan.

Nicușor Dan: PNL e la cârma Primăriei Generale de șase luni și nu s-a schimbat nimic față de mandatul lui Oprescu

#DIRECT_ONE_qy7tts#