Nicușor Dan: Marţi estimăm că vom închide licitaţia pentru cei 40 de kilometri de conductă de termoficare / De ce e optimist Primarul General (VIDEO)

Publicat: 26 08. 2021, 13:59
Actualizat: 26 08. 2021, 15:03
Foto Nicușor Dan / Facebook

Nicușor Dan, Primarul General al Capitalei, estimează că licitația pentru lucrările la 40 de kilometri de conducte de termoficare va fi închisă marți. „Sunt optimist că o să avem nişte firme care au câştigat în condiţiile contractului şi pot să înceapă lucrul”, a spus acesta.

Nicușor Dan, despre investițiile în sistemul de termoficare

„Marţi, săptămâna viitoare, estimăm că vom închide licitaţia pentru cei 40 de kilometri de conductă de termoficare. Cei 40 de kilometri sunt împărţiţi în trei loturi”, a declarat, joi, Nicușor Dan.

Primarul s-a arătat optimist cu privire la evoluția lucrărilor, odată licitația încheiată: „Sunt optimist că o să avem nişte firme care au câştigat în condiţiile contractului şi pot să înceapă lucrul”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Dan a mai spus că e pregătită documentația privind achiziția unei centrale provizorii la Titan: „Pentru că noi avem o reţea din care se scurge multă apă şi multă energie, trebuie să dăm un plus de energie şi atunci o soluţie este o centrală provizorie în fostul CET Titan”.

Tot joi, Nicușor Dan a anunțat că l-a demis pe directorul ALPAB din cauza situației în care au ajuns parcurile bucureștene, și că el va fi director interimar, până la numirea unei noi conduceri.

„Trebuie schimbat directorul care, evident, nu e în stare, nu știe această meserie și să reușim să dăm un nivel de satisfacție bucureștenilor măcar în privința curățeniei”, a declarat Nicușor Dan.

Acesta a mai precizat că „nu avem în acest moment bani pentru a face investițiile de care este nevoie în parcuri, dar în doi ani, parcurile vor arăta cum vor trebui să arate”.