Nicușor Dan iese la atac: Care a fost opoziția PNL în primării? (VIDEO)

Nicușor Dan iese la atac: Care a fost opoziția PNL în primării? (VIDEO)
Foto: romaniacurata.ro

Lupta pentru fotoliul de la capitală se încinge. De data acesta Nicuşor Dan este cel care a ieşit la atac.

Acesta a reacționat după ce prim-vicepreședintele PNL Marian Petrache a spus pentru postul nostru de televiziune că ar exista un pact între Gabriela Firea, candidatul PSD la Capitală, și reprezentantul Uniunii "Salvați Bucureștiul", potrivit romaniacurata.ro.

Nicuşor Dan s-a întrebat, retoric de altfel, care a fost opoziţia PNL în primăriile din capitală în anii trecuţi.

"Domnul Petrache proclamă o opoziție a PNL față de PSD și vrea ca noi să confundăm opoziția reală, bazată pe fapte, cu una de fațadă, la televizor. Când Salvați Bucureștiul făcea plângeri penale împotriva lui Oprescu, consilierii PNL îi aprobau bugetele și își împărțeau frățește lucrările din banii publici cu el. Consilierii locali ai PNL din Sectorul 1 au împărțit, spune DNA, șpaga cu primarul interimar al PSD. Care este opoziția pe care a făcut-o PNL lui Onțanu în Sectorul 2?".

Aceasta este reacţia lui Nicuşor Dan la atacul Marian Petrache.

Nicușor Dan iese la atac: Care a fost opoziția PNL în primării?

#DIRECT_ONE_cnvne6#

Prim-vicepreședintele PNL a acuzat într-o emisiune pentru postul nostru de televiziune că ar exista un pact între Gabriela Firea, candidatul PSD la Capitală, și reprezentantul Uniunii "Salvați Bucureștiul".

"Au fost discutii cu Nicușor Dan, dar atunci reacția domnului Nicușor Dan a fost mult mai vehementă. Intrebarea ar fi: ar accepta după alegeri domnul Nicusor Dan o pozitie de viceprimar cu primar PSD? Că dacă da…am văzut-o pe doamna Firea, înseamnă că e un deal".

Urmăriți B1TV.ro și pe
`