Nicuşor Dan, despre Klaus Iohannis: Din păcate a eşuat. A ajuns să nu mai conteze decât în PNL

Publicat: 04 04. 2015, 12:29
Foto: B1 TV

Nicuşor Dan, preşedintele Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul şi fost candidat la Prim[ria Capitalei, a declarat că preşedintele Klaus Iohannis „a eşuat” prin faptul că a „stat departe”, creditul său de imagine s-a uzat şi „a ajuns să nu mai conteze decât în Partidul Naţional Liberal.

“Eu cred că a pierdut, din păcate, un moment foarte bun. Pentru că în acele zile, în primele 20 de zile de mandat, am văzut nişte gesturi ale  lui care s-au transformat imediat în nişte decizii ale Parlamentului. A fost de ajuns ca Iohannis să spună ceva, pentru ca nişte oameni care erau restanţi în Parlament să fie trimişi în judecată, în cele din urmă. Din păcate, el nu a profitat atunci pentru a crea un cadru de dezbatere de largă audienţă în care să poată să convingă partidele să promită nişte lucruri pe care ele de fapt nu le vor. Stând departe, s-a uzat acest credit de imagine pe care el îl avea, şi acum vedem că de fapt el a ajuns să nu mai conteze. El a ajuns să conteze doar în Partidul Naţional Liberal, oamenii ştiind un pic de frică, sau în fine, aşteptând în funcţie de relaţia pe care o au cu el să primească diverse poziţii într-un eventual guvern viitor. Dar mai mult de atât, el, din păcate, a eşuat. El, practic, nu mai contează acum”, a declarat la Gândul, Nicuşor Dan.

Președintele Klaus Iohannis a vorbit, marți, 31 martie, despre cele 100 de zile ale mandatului pe care românii i l-au dat în noiembrie 2014. (Detalii AICI)