Nicușor Dan a intervenit în discuțiile din coaliția PSD-PNL, despre prezidențiale: „E absurd să avem alegeri în septembrie când astăzi nu știm încă nici candidații partidelor”

Nicușor Dan a intervenit în discuțiile din coaliția PSD-PNL, despre prezidențiale: E absurd să avem alegeri în septembrie când astăzi nu știm încă nici candidații partidelor
Sursa foto: Nicușor Dan / Facebook

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a avut o primă reacție cu privire la discuțiile apărute în coaliția PSD-PNL, cu privire la mutarea alegerilor prezidențiale.

Nicuşor Dan consideră că cetățenii trebuie să fie informați atunci când își aleg președintele și că e absurd să avem alegeri în septembrie.

„E absurd să avem alegeri în septembrie când astăzi nu știm încă nici candidații partidelor

“Privesc de la distanță dezbaterea din spațiul public despre data alegerilor prezidențiale, însă cred că e necesar să punctez că e nevoie de o revenire la calendarul constituțional.

O campanie electorală de o asemenea importanță, desfășurată în miez de vară, ar echivala cu ascunderea ei. Cetățenii trebuie să fie informați atunci când își aleg președintele și pentru asta e nevoie de timp.

E absurd să avem alegeri în septembrie când astăzi nu știm încă nici candidații partidelor”, a scris Nicușor Dan într-o postare pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`