Niculina Nițu, 85 de ani: De ce au intrat preoții în politică? Eu nu vreau politică în biserică! / Câtă minciună e în țara asta… Cred că mor și nu mai scăpăm de așa ceva! (VIDEO)

Publicat: 11 10. 2018, 17:19

Niculina Nițu, o femeie în vârstă de 85 de ani, a devenit vedetădupă ce a vorbit despre referendumul pentru familia tradițională. Ea s-a plâns că s-a făcut referendumul pentru o temă falsă, în condițiile în care România are o grămadă de probleme de rezolvat, că se spun numai minciuni și că preoții au intrat în politică.

”Nu, nu, nu, nu! De asta nu mă duc la vot, că e o minciună! A zis că verifică pensiile, gradul I, de la 1 octombrie! Unde este? Să ne ocupăm de lucruri interesante! Avem satul ăsta.. e un sfert făcută canalizarea și de şase ani începută lucrarea. În rest nu e nimic! Și noi vorbim de prostii. Nu e asfaltat satul ăsta cât e de frumos!”, s-a plâns femeia.

Niculina Nițu a mai afirmat că Dragnea face tot ce poate ca să scape de problemele din Justiție: ”Cei care se duc (la referendum) fac cea mai mare greşeală! Dacă era adevărată treaba, mă duceam. Eu l-am auzit pe Dragnea când zicea ”vrem să facem revizuirea Constituției” și ei se duc și votează ”da”, apoi ei verifică Constituția cum o vrea ei și să scape el de necazul ăla care-i pe el. Se folosește de ”da”-ul ăsta al noastru”.

Niculina Nițu, 85 de ani: De ce au intrat preoții în politică? Eu nu vreau politică în biserică! / Câtă minciună e în țara asta… Cred că mor și nu mai scăpăm de așa ceva!

Niculina Nițu a mai spus că, probabil, n-o să mai apuce să vadă cum se pune capăt minciunii în România: ”câtă minciună e în țara asta în 30 de ani de la Revoluție! Numai asta e în țara asta! Cred că mor și nu mai văd să scăpăm de așa ceva”.

Cât despre homosexualitate și homosexuali, ea a opinat: ”Asta a fost și va fi cât o fi lumea! Sunt oameni lăsați de Dumnezeu, are figura noastră, e tot… dar nu schimbăm noi nimic”.

Ea i-a acuzat apoi pe preoți că se implică în politică: ”Îmi pare rău pentru politicul ăsta că a intrat în biserici, îmi pare rău! Eu nu mă duc în biserică să-mi spună să merg la votare!! Eu mă duc pentru Dumnezeu în biserică. Eu nu vreau politică în biserică! De ce au intrat preoții în politică și patriarhul în politică? De ce? Scrie la Carte că nu are voie să facă politică!”.