Nicolae Ciucă: Sunt mândru de modul în care PNL, împreună cu voluntari și ONG-uri, a sprijinit comunitățile din Suhurlui și Costache Negri, afectate de inundații (FOTO)

Publicat: 05 10. 2024, 16:12
Actualizat: 05 10. 2024, 19:32
Sursa foto: Facebook - Nicolae Ionel Ciucă

Nicolae Ciucă, liderul liberalilor și candidatul partidului la alegerile prezidențiale, s-a arătat „mândru de modul în care PNL, împreună cu voluntari și ONG-uri, a sprijinit comunitățile din Suhurlui și Costache Negri, afectate de inundații”.

Nicolae Ciucă: Trebuie să fim solidari și implicați atunci când semenii noștri au nevoie

„Sunt mândru de modul în care PNL, împreună cu voluntari și ONG-uri, a sprijinit comunitățile din Suhurlui și Costache Negri, afectate de inundații. Așa trebuie să fim cu toții: solidari și implicați atunci când semenii noștri au nevoie”, a declarat Nicolae Ciucă, sâmbătă, într-o postare pe Facebook.

„Ne-am ținut promisiunea și ne-am întors la oamenii din Costache Negri să vedem de ce mai au nevoie pentru ca viața lor să reintre în normal. Am ajutat și azi cu ce am putut și vom continua, prin colegii noștri liberali, să rezolvăm toate situațiile semnalate. Cu ajutor și implicare lucrurile revin în normal”, afirmă liderul PNL într-o altă postare.