Nicolae Ciucă și-a depus candidatura la prezidențiale: „PNL vine cu o viziune pentru o Românie prosperă și sigură. Voi un Președinte responsabil, implicat, echilibrat” (VIDEO)

Publicat: 02 10. 2024, 12:16
Actualizat: 02 10. 2024, 14:05
Liderul PNL, Nicolae Ciucă, și-a depus candidatura pentru alegerile prezidențiale, miercuri, 2 octombrie 2024. Sursa foto: Facebook - Nicolae Ciucă

PNL vine cu o viziune pentru o Românie prosperă și sigură, a declarat Nicolae Ciucă, miercuri, la depunerea candidaturii pentru alegerile prezidențiale.

Nicolae Ciucă (PNL) și-a depus candidatura

„Ne aflăm într-o situație în care România s-a schimbat și se schimbă. Situația internațională s-a schimbat și vedem că se schimbă, din păcate, din ce în ce mai des. Ca atare, avem nevoie de o viziune liberală în măsură să gestioneze toate aceste provocări, provocări de natură economică, provocări de natură socială, provocări de natură care să afecteze democrația. Trebuie să vedem și să găsim soluții pentru viitorul copiilor noștri, pentru siguranța noastră ca națiune. Ca atare, venim cu o viziune de dreapta. România are nevoie de o viziune de dreapta și o persoană în măsură să implementeze această viziune”, a declarat Nicolae Ciucă.

„Mă bazez foarte mult pe Partidul Național Liberal. Discutăm de cel mai vechi partid politic din România și din Uniunea Europeană. Discutăm de un partid care este angajat de fiecare dată și responsabil pentru toate proiectele politice pe care și le-a asumat. Și de data aceasta, Partidul Național Liberal vine cu un proiect pentru familie, comunitate și țară. Mă bazez foarte mult pe onoarea și credința oamenilor liberali, a oamenilor de dreapta, în acest proiect”, a continuat liderul PNL.

Nicolae Ciucă: PNL vine cu o viziune pentru o Românie prosperă și sigură

„Partidul Național Liberal vine cu o viziune pentru o Românie prosperă și sigură. România are capacitatea să asigure siguranța cetățenilor, și aici discutăm de siguranța economică, siguranța socială, siguranța în comunități, în școală, siguranța pentru a demara o afacere și, bineînțeles, capacitatea de a face față tuturor provocărilor externe. Ca atare, voi fi un Președinte responsabil, un Președinte implicat, un Președinte echilibrat, care, așa cum am făcut toată viața mea, voi munci alături de cetățenii României, alături de instituțiile statului, pentru a putea să facem față oricăror provocări, dar, mai înainte de toate, să putem să construim un viitor mai sigur și mai bun pentru generațiile viitoare”, a mai spus Nicolae Ciucă.