Nicolae Ciucă s-a întâlnit cu liberalii din Brăila: „Vă mulțumesc din suflet pentru susținerea voastră! Continuăm împreună pe acest drum, pentru familii, comunități și pentru viitorul României” (FOTO)

Publicat: 04 10. 2024, 20:26
Nicolae Ciucă s-a întâlnit cu liberalii din Brăila, vineri, 4 octombrie 2024. Sursa foto: Facebook - Nicolae Ionel Ciucă

Angajamentul PNL pentru brăileni este pentru un viitor mai bun, atât pentru familiile noastre, cât și pentru întreaga țară, a declarat Nicolae Ciucă, liderul și candidatul partidului la alegerile prezidențiale, vineri, într-o postare pe Facebook.

Nicolae Ciucă, întâlnire cu liberalii din Brăila

Liderul PNL le-a mulțumit pentru susținere.

„Astăzi, am avut bucuria de a mă întâlni cu liberalii noștri de la Brăila și cu echipa extraordinară reunită în jurul lui Alex Popa. Angajamentul nostru pentru brăileni este pentru un viitor mai bun, atât pentru familiile noastre, cât și pentru întreaga țară.

Vă mulțumesc din suflet pentru susținerea voastră și pentru impresionantul număr de semnături! Continuăm împreună pe acest drum, pentru familii, comunități și pentru viitorul României”, a declarat Nicolae Ciucă.