Nicolae Ciucă: „PNL a fost ori pe primul loc, ori pe locul doi. De aceea sunt foarte optimist”

Nicolae Ciucă: PNL a fost ori pe primul loc, ori pe locul doi. De aceea sunt foarte optimist
Nicolae Ciucă, liderul PNL. Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Nicolae Ciucă este optimist în ceea ce privește turu al doilea al prezidențialelor, dar recunoaște că PSD are o mașinărie de vot foarte puternică.

„În momentul de față avem 1.146 de primari, 12 președinți de Consilii Județene, avem peste 11.500 de consilieri locali, 350 de consilieri județeni. Este o forță politică plus întreg activul de partid care, dacă stăm să ne uităm doar la rezultatele de la locale, Partidul Național Liberal a fost ori pe primul loc, ori pe locul doi. De aceea sunt foarte optimist”, a declarat miercuri Nicolae Ciucă în emisiunea Prietenii lui Ovidiu de pe GSP.ro.

Ciucă spune că, deși PSD a arătat că are o mașinărie de vot puternică, atunci când „a fost vorba de decizii care cu adevărat impactează viața și tot ceea ce înseamnă efectele și consecințele asupra românilor, asupra României, cetățenii au avut grijă să nu lase puterea deplină într-o singură mână.”

Nicolae Ciucă a comentat și declarațiile lui Ciolacu potrivit cărora l-ar numi premier dacă va câștiga alegerile prezidențiale. „Eu am spus că se alintă, pentru că dacă vine cu astfel de propunere, am mai văzut și la alți lideri că vin cu propuneri din interiorul PNL, înseamnă că chiar avem valoare. Iar ei nu au oamenii necesari să ocupe astfel de funcții. Sau se văd deja președinți. Eu nu mă văd președinte. Lăsăm românii să decidă cine va fi președinte și atunci vom decide pe cine vom nominaliza prim-ministru”, a adăugat liberalul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`