Nicolae Ciucă: Nu putem lăsa PSD să pună mâna pe toată puterea în România. Pe 8 decembrie câștigăm sigur alegerile prezidențiale (VIDEO)

Publicat: 27 10. 2024, 18:04
Nicolae Ciucă, președintele PNL. Sursa foto: Nicolae Ciucă / Facebook

Nicolae Ciucă, liderul și candidatul PNL la alegerile prezidențiale, s-a arătat încrezător în șansele sale de a intra în turul 2 și de a câștiga cursa pentru Cotroceni.

Nicolae Ciucă: În sondajele reale suntem pe locul 2

Liderul PNL a acuzat PSD că „sacrifică absolut orice pentru a-şi duce candidatul în turul 2 cu liderul AUR”.

„În sondajele reale suntem consolidaţi pe locul 2. PSD sacrifică absolut orice pentru a-şi duce candidatul în turul 2 cu liderul AUR, cu George Simion, iar rostul nostru al PNL este să facem tot ce ne stă în putinţă ca acest lucru să nu se întâmple. România nu merită să fie întoarsă în timp de către o construcţie politică de tip socialist, urmaşii Partidului Comunist Român, cu o formaţiune purtătoare de mesaje ale Rusiei, ale celor care se opun democraţiei, care susţin autocraţia şi regimul dictatorial”, a declarat Nicolae Ciucă, duminică, la evenimentul de lansare a candidaților PNL Mehedinți pentru alegerile parlamentare.

Nicolae Ciucă: Nu putem lăsa PSD să pună mâna pe toată puterea

Liberalul spune că va câștiga alegerile prezidențiale.

„Nu putem lăsa PSD să pună mâna pe toată puterea în România. Aduceţi-vă aminte ce s-a întâmplat în ţară când PSD a avut toată puterea (…). Pe 24 noiembrie intrăm sigur în turul 2, iar pe 8 decembrie câştigăm sigur alegerile prezidenţiale”, a continuat Nicolae Ciucă.