Nicolae Ciucă: Nu ieșim de la guvernare. Dacă sunt nemulțumiți cei de la PSD, să ne scoată ei (VIDEO)

Nicolae Ciucă: Nu ieșim de la guvernare. Dacă sunt nemulțumiți cei de la PSD, să ne scoată ei (VIDEO)
Nicolae Ciucă, liderul PNL. Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Nicolae Ciucă exclude ieșirea PNL de la guvernare. Într-un interviu pentru Antena 3, Nicolae Ciucă a precizat luni seara că „PNL nu va dezerta de la guvernare”, dar dacă există nemulțumiri față de miniștrii liberali, PSD trebuie să își asume scoaterea PNL de la guvernare:

„Indiferent ce se va întâmpla, PNL nu va dezerta de la guvernare. Dacă în urma acestor atacuri se poate desluși ceva eu cred că este următorul aspect: dacă nu le mai convine PNL la guvernare să își asume bărbătește, să ne spună și știm ce avem de făcut. Altfel, să păstreze linia de decență, de onestitate, tot ce înseamnă un partener în interiorul coaliției”.

Nicolae Ciucă a precizat că PSD nu a făcut altceva la Congresul decât să atace partenerul de coaliție:

“Toată această retorică a început sâmbăta trecută când ne așteptam la cu totul al tceva de la Congresul PSD. Din păcate, am putut să vedem că tema centrală a congresului a fost legată de cum să își atace partenerul de coaliție. Din punctul meu de vedere ar fi foarte simplu să intrăm într-o spirală a acestor replici care nu ajută pe nimeni.

Oamenii care au așteptări de la noi nu mai știu ce să înțeleagă. Le vorbim despre situația foarte complicată cu război la graniță, cu probleme de natură economică, și la un moment dat trecem totul în derizoriu prin anumite jigniri, prin a adresa o serie întregă de cuvinte nepotrivite. Nu asta așteaptă românii de la noi. Și nu am început noi. Nu a fost Congresul PNL”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`