Nicolae Ciucă, întrebat dacă ar merge pe mâna lui Ciolacu sau Geoană la prezidențiale: „Pe mâna oricăruia dintre ei” (VIDEO)

Nicolae Ciucă, întrebat dacă ar merge pe mâna lui Ciolacu sau Geoană la prezidențiale: „Pe mâna oricăruia dintre ei” (VIDEO)
Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost întrebat în cadrul Știrilor B1 TV ce mesaj ar avea pentru contracandidații săi la alegerile prezidențiale și dacă Marcel Ciolacu îl va contracandida.

“Aștept să își anunțe toți contracandidații intrarea în competiție și atunci vom avea un mesaj”.

„Acum este o decizie pe care urmează să o ia Marcel Ciolacu”

Întrebat dacă Marcel Ciolacu îl va contracandida, Ciucă a răspuns: “Acum este o decizie pe care urmează să o ia Marcel Ciolacu. De aceea am spus că așa cum arată lucrurile acum, parcă ar putea fi 2 candidați din partea PSD, dar eu nu pot să mă pronunț față de decizia pe care o va lua. Nu este corect din partea mea și nu am făcut-o și nici nu o voi face”.

Liderul PNL a fost chestionat pe mâna căruia dintre cei doi, Marcel  Ciolacu sau Mircea Geoană, ar merge.

“Pe mâna oricăruia dintre ei”.

„Intrăm în luptă ca să putem să avem un obiectiv final, pe care ni-l îndeplinim”

Întrebat dacă e sigur de victorie, președintele PNL a spus:

“De aceea intrăm în competiție, intrăm în luptă ca să putem să avem un obiectiv final, pe care ni-l îndeplinim. Este o chestiune cât se poate de simplă. Toată lumea zice, ‘Ciucă nu este așa agresiv’. N-are rost să consumăm muniția, acum, degeaba. O folosim atunci când va fi nevoie”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`