Nicolae Ciucă, întâlnire cu seniorii de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice: „Vă mulțumesc că ne sunteți alături cu înțelepciunea și experiența dumneavoastră!” (VIDEO)

Publicat: 01 10. 2024, 18:22
Sursa foto: Captură video - Nicolae Ionel Ciucă / Facebook

Marți, 1 octombrie, de Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, Nicolae Ciucă, liderul PNL, a participat la Școala de Toamnă a seniorilor liberali, unde a vorbit despre angajamentele partidului de a sprijini vârstnicii prin măsuri concrete. De altfel, tot marți a intrat în vigoare inițiativa de creștere a pragului de neimpozitare a pensiilor mici, de la 2.000 la 3.000 de lei.

Mesajul lui Nicolae Ciucă pentru seniori

„La mulți ani, astăzi, cu ocazia Zilei internaționale a persoanelor de vârsta a treia. Noi trebuie să vă spunem ”la mulți ani” în fiecare zi. Ori de câte ori ne întâlnim, trebuie să vă spunem ”la mulți ani”, să vă urăm multă sănătate, viață lungă, bucurie și fericire alături de toți cei dragi dumneavoastră și, mai ales, noi să vă arătăm cât de mult vă prețuim!”, a spus Nicolae Ciucă, în cadrul evenimentului.

Acesta a vorbit apoi despre măsurile luate de PNL în economie, care au impact și asupra vieții vârstnicilor: „În 2022 (când era el premier), investițiile străine directe au fost de 10,4 miliarde. Anul acesta (cu Ciolacu premier), valoarea e abia de 3 miliarde euro. Toate acestea au impact în economie”.

„La Consiliul Național am venit cu două chestiuni absolut esențiale pentru PNL, libertatea și prosperitatea. Trebuie să venim cu acele decizii și soluții prin care să generăm prosperitate.

Haideți să facem în așa fel încât să vedem cât mai departe și să reușim ca prin toată mobilizarea noastră și prin tot ce putem noi să facem de aici înainte să asigurăm țării libertatea, identitatea noastră, a PNL, și prosperitatea, pentru că doar așa putem să ne lăsăm țara copiilor și nepoților noștri spre un viitor mai bun decât ce am trăit noi”, a mai declarat Nicolae Ciucă la Școala de Toamnă a seniorilor liberali.