Nicolae Ciucă: Există o coaliție toxică PSD – AUR, un PSD aurit, care deschide ușa influențelor străine și aduce declin economic țării noastre. E rolul PNL să oprească acest pericol (VIDEO)

Publicat: 23 10. 2024, 19:53
Nicolae Ciucă, liderul PNL. Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Nicolae Ciucă, liderul PNL și candidatul partidului la prezidențiale, a declarat că PSD are o „coaliție toxică” cu AUR. El a mai acuzat că PSD-ul s-a „aurit” și „deschide ușa influențelor străine și aduce declin economic țării noastre”.

Declarațiile au fost făcute la lansarea programului prezidențial al lui Nicolae Ciucă.

Ciucă, atac la PSD: E în coaliție cu AUR!

„Lumea noastră, din estul Europei, are la frontieră un război sângeros, o criză economică pândește la orizont, statele totalitare pun în discuție liniștea politică și economică a lumii libere. Rusia, China, Iran și Coreea de Nord întrețin conflicte cu potențial exploziv, s-au modificat marile rute de comerți și accesul la resurse, economiile care dau stabilitate Occidentului se clatină.

România trăiește acest moment fierbinte al istoriei. Destinul ei atârnă de inteligența ei politică, reușita sau eșecul ei depinde de capacitatea de a cântări corect prezentul, dar mai ales viitorul (…)

Vedem ascensiunea populismului și extremismului în Europa și în lume. Valorile democratice sunt amenințate, ordinea mondială e în pericol.

În România această amenințare are un nume – coaliția toxică dintre PSD și AUR, un PSD aurit, care deschide ușa influențelor străine și aduce declin economic țării noastre.

E rolul nostru, cel mai mare partid liberal de dreapta, să oprim acest lucru!”, a declarat Nicolae Ciucă.