Nicolae Ciucă: Există o coaliție toxică PSD – AUR, un PSD aurit, care deschide ușa influențelor străine și aduce declin economic țării noastre. E rolul PNL să oprească acest pericol (VIDEO)

Nicolae Ciucă: Există o coaliție toxică PSD - AUR, un PSD aurit, care deschide ușa influențelor străine și aduce declin economic țării noastre. E rolul PNL să oprească acest pericol (VIDEO)
Nicolae Ciucă, liderul PNL. Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Nicolae Ciucă, liderul PNL și candidatul partidului la prezidențiale, a declarat că PSD are o „coaliție toxică” cu AUR. El a mai acuzat că PSD-ul s-a „aurit” și „deschide ușa influențelor străine și aduce declin economic țării noastre”.

Declarațiile au fost făcute la lansarea programului prezidențial al lui Nicolae Ciucă.

Ciucă, atac la PSD: E în coaliție cu AUR!

„Lumea noastră, din estul Europei, are la frontieră un război sângeros, o criză economică pândește la orizont, statele totalitare pun în discuție liniștea politică și economică a lumii libere. Rusia, China, Iran și Coreea de Nord întrețin conflicte cu potențial exploziv, s-au modificat marile rute de comerți și accesul la resurse, economiile care dau stabilitate Occidentului se clatină.

România trăiește acest moment fierbinte al istoriei. Destinul ei atârnă de inteligența ei politică, reușita sau eșecul ei depinde de capacitatea de a cântări corect prezentul, dar mai ales viitorul (…)

Vedem ascensiunea populismului și extremismului în Europa și în lume. Valorile democratice sunt amenințate, ordinea mondială e în pericol.

În România această amenințare are un nume – coaliția toxică dintre PSD și AUR, un PSD aurit, care deschide ușa influențelor străine și aduce declin economic țării noastre.

E rolul nostru, cel mai mare partid liberal de dreapta, să oprim acest lucru!”, a declarat Nicolae Ciucă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:11 - Un șofer presupus beat era să spulbere caravana Kamalei Harris. Bărbatul spune că nu-și amintește cum a ajuns pe autostradă
22:02 - Burduja acuză că mai multe ONG-uri blochează investițiile în sectorul energetic românesc: „Toate aceste beneficii pentru țară și regiune cred că supără anumiți actori statali sau nestatali” (VIDEO)
21:46 - Sebastian Burduja a spus motivele pentru care România a importat energie în primele 8-9 luni din acest an: Sunt mai multe cauze. 30 și ceva de ani, România nu a investit în producția de energie (VIDEO)
21:39 - Eva Mendes: „Nu am fost niciodată vreo mare actriță, nu am fost niciodată îndrăgostită de actorie”
21:32 - Burduja: „În ce privește pregătirea pentru iarnă, stăm bine, avem depozitele de gaz în supraplin” / Ce se întâmplă cu schema de plafonare a prețurilor la energie (VIDEO)
21:26 - O zonă din București va arăta complet diferit până la sfârșitul lui 2027. Ce modificări sunt în plan
21:09 - Nicolae Ciucă a anunțat că dorește extinderea programului “O masă sănătoasă” în toate școlile din România și extinderea în toate județele a învățământului dual profesional, “cu campusuri de profil, unde elevii vor ieși cu o profesie”
21:00 - Apele Române: Coeficientul de umplere în principalele 40 de lacuri de acumulare a scăzut la 70%
20:48 - Cum arată programul prezidențial al lui Nicolae Ciucă: „Este expresia unei noi viziuni de dreapta pentru România viitorului” (VIDEO)
20:45 - Riscurile la care ne expunem atunci când aruncăm medicamente expirate la gunoi. Un spital din Timișoara a găsit o soluție