Nicolae Ciucă: „Este momentul să spunem clar și hotărât că vom câștiga aceste alegeri”

Publicat: 25 10. 2024, 08:21
Nicolae Ciucă, liderul PNL. Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Nicolae Ciucă a transmis, în contextul debutului campaniei electorale, că PNL va câștiga alegerile prezidențiale, precizând că liberalii au cea mai puternică structură de aleși locali și cele mai eficiente administrații:

“Astăzi, la început de campanie electorală, este momentul să spunem clar și hotărât că vom câștiga aceste alegeri! Suntem puternici, suntem o echipă sudată și, cel mai important, am demonstrat că suntem în slujba oamenilor.

PNL are cea mai puternică structură de aleși locali și cele mai eficiente administrații. Suntem singurii capabili să luptăm cu binomul PSD-AUR pentru o Românie europeană. Este esențial să nu lăsăm România pe mâna lui Marcel Ciolacu și George Simion. E important să nu facem pe placul Rusiei, ci să facem tot ce putem pentru familie, comunitate și țară”.

Nicolae Ciucă atrage atenția că lăsând PSD și AUR la putere ar fi un dezastru:

“Trebuie să ne mobilizăm nu doar pentru noi, ci și pentru fiecare român, pentru copiii și bunicii noștri. Lăsând PSD și AUR la putere ar fi un dezastru. Îi vom înfrunta cu trei adevăruri clare: doresc să ia toată puterea, sunt bântuiți de corupție și au revenit la politica aroganței.

Ei vor să ne distrugă viitorul, dar împreună noi îi vom opri.

Vă propun tuturor să luptăm, cu onoare și credință, pentru o Românie sigură și prosperă!”, a transmis Nicolae Ciucă.