Nicolae Ciucă, despre o eventuală candidatură a lui Geoană la prezidențiale: „A anunțat-o domnul Ciolacu. Avem șansa ca, în viitor, să avem, totuși, unul din doi candidați de la PSD” (VIDEO)

Nicolae Ciucă, despre o eventuală candidatură a lui Geoană la prezidențiale: A anunțat-o domnul Ciolacu. Avem șansa ca, în viitor, să avem, totuși, unul din doi candidați de la PSD” (VIDEO)
Sursa foto: Nicolae Ionel Ciucă / Facebook

Președintele PNL Nicolae Ciucă a vorbit în cadrul Știrilor B1 TV, prezentate de Gabi Mihai, despre o eventuală candidatură la alegerile prezidențiale a lui Mircea Geoană.

„Cu certitudine, dintre cei 2 vom avea unul”

“A anunțat-o domnul Ciolacu.Vedeți, avem șansa ca, în viitor, să avem, totuși, unul din 2 candidați de la PSD”.

Întrebat care dintre cei doi ar fi candidatul mai puternic, Ciucă a răspuns:

“Nu pot să exprim o opinie. Cu certitudine, dintre cei 2 vom avea unul.

Nu putem spune că domnul Geoană nu este legat de PSD. Dânsul a fost cel mai longeviv lider al Partidului Social Democrat”.

„Cred că trebuie să avem răspunsuri la toate aceste întrebări și nedumeriri”

Președintele PNL a comentat și controversa referitoare la campania pe care o face Mircea Geoană, după ce au apărut acele acuzații că își face campanie folosind NATO.

„Eu sunt convins că domnul Geoană va continua să-și îndeplinească atribuțiile și responsabilitățile de secretar general adjunct al NATO, iar răspunsul la aceste întrebări trebuie să vină pentru că în fișa postului acolo nu prevede că poți să-ți desfășori activități specifice precampaniei sau campaniei în comune sau orașe din România. Ca atare, cred că trebuie să avem răspunsuri la toate aceste întrebări și nedumeriri”.

Nicolae Ciucă a fost chestionat dacă ar putea veni și o sancțiune din partea NATO.

“E o instituție foarte respectabilă, care nu intră în astfel de situații. Este mai degrabă o chestiune personală”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`