Nicolae Ciucă, despre ironiile venite dinspre PSD cu privire la candidatura sa: Asta înseamnă că undeva deranjează. Sunt nesemnificative, sunt chestii mici (VIDEO)

Publicat: 17 07. 2024, 15:09
Nicolae Ciucă, președintele PNL. Sursa foto: Nicolae Ciucă / Facebook

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost întrebat de reporteri venite dinspre PSD cu privire la candidatura sa la alegerile prezidențiale, miercuri, în cadrul unor declarații de presă, și a spus că această atitudine arată că „undeva deranjează”.

Nicolae Ciucă: Aceste ironii sunt nesemnificative, sunt chestii mici

Întrebat despre ironiile venite dinspre PSD, liderul PNL a spus: „Asta înseamnă că undeva deranjează, și faptul că au început deja aceste ironii, care sunt nesemnificative, sunt chestii mici, pentru mine nu este prima dată, nu este nici ultima dată, ca atare, orice astfel de abordare este una din care trebuie să înțelegem că au început campania și competiția electorală, motiv pentru care mergem înainte”.

Nicolae Ciucă a precizat că va merge în teritoriu „cât de curând, chiar și săptămâna aceasta”.

„Urmează ca în perioada următoare să merg și să mă întâlnesc cu electoratul, să mă întâlnesc cu toți oamenii noștri liberali, cu primarii, cu aleșii locali, cu consilierii județeni, consilierii locali, așa cum spuneam, cu conducerile filialelor. Urmează ca formalizarea acestei decizii (de a candida la Președinția României, n.r.) să aibă loc la Consiliul Național”, a mai declarat Nicolae Ciucă.