Nicolae Ciucă: Ciprian Ciucu, o revelație a alegerilor locale din București. A demonstrat că este un primar al cetățenilor și merită să fie alături de Emil Boc și Ilie Bolojan în primii cei mai buni edili ai PNL (VIDEO)

Publicat: 22 10. 2024, 13:22
Nicolae Ciucă, liderul PNL. Sursa foto: Nicolae Ionel Ciucă / Facebook

Liderul PNL, Nicolae Ciucă, l-a felicitat pe primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, și l-a asigurat că va beneficia în continuare de „întreg sprijinul” partidului în desfășurarea activității de edil.

Nicolae Ciucă: Ciprian Ciucu, o revelație a alegerilor locale din București

„Am venit astăzi alături de Ciprian Ciucu pentru că, din perspectiva mea, alegerea lui Ciprian cu 73% din voturile cetățenilor Sectorului 6 reprezintă un model pentru administrațiile liberale. Aș putea spune că Ciprian Ciucu este o revelație a alegerilor locale în București, din luna iunie a acestui an, și din perspectiva mea el a reușit, prin întreaga activitate pe care a desfășurat-o, să demonstreze că este un primar al cetățenilor și merită să fie alături de Emil Boc și Ilie Bolojan în primii cei mai buni edili ai Partidului Național Liberal”, a declarat Nicolae Ciucă, marți, după ceremonia de învestire a lui Ciprian Ciucu pentru un nou mandat.

„Dincolo de toate cele prezentate, proiectele pe care și le-a asumat, modalitatea în care a avut un dialog cu cetățenii și a înțeles care sunt nevoile, pentru că asta trebuie să facă un primar de sector sau un primar de localitate, să rezolve problemele cetățenilor și să facă în așa fel încât împreună cu ei să își asume obiectivele pe care oamenii le așteaptă de la administrația locală”, a adăugat Nicolae Ciucă.

L-a asigurat pe Ciprian Ciucu de „întreg sprijinul” PNL

„Doresc să îi felicit pe toți consilierii locali, pentru că ei vor face parte din echipa Primăriei Sectorului 6 și au nevoie de înțelegere, și am înțeles de la domnul primar că până în momentul acesta, când își asumă un nou mandat, la primul mandat au lucrat foarte bine, sper ca și de aici înainte să lucreze, de asemenea, foarte bine în echipă, iar de la nivelul nostru îl asigurăm de întreg sprijinul”, a mai spus Nicolae Ciucă.