Nicolae Ciucă: Ciprian Ciucu e o revelație a alegerilor locale, un model pentru ceea ce înseamnă administrația publică de calitate

Publicat: 22 10. 2024, 16:37
Sursa foto: Nicolae Ionel Ciucă / Facebook

Nicolae Ciucă, liderul PNL și candidatul partidului la prezidențiale, a ținut să-l laude pe Ciprian Ciucu, primarul PNL al Sectorului 6, în ziua în care acesta și-a început cel de-al doilea mandat.

„Alegerea lui Ciprian Ciucu cu 73,5% din voturi reprezintă un model pentru ceea ce înseamnă administrația publică de calitate, în slujba oamenilor. Ciprian Ciucu este o revelație a alegerilor locale din București, din luna iunie a acestui an. Prin activitatea sa, el a demonstrat că este un primar al cetățenilor și merită să fie alături de Emil Boc și Ilie Bolojan, printre cei mai buni edili ai Partidului Național Liberal”, a transmis, marți, Nicolae Ciucă, într-o postare pe Facebook.

Ciprian Ciucu, învestit din nou primar al Sectorului 6

Amintim că, marți, Ciprian Ciucu a fost învestit din nou primar al Sectorului 6. Acesta se află la al doilea mandat consecutiv. În cadrul unei ceremonii, liberalul a ținut să le mulțumească cetățenilor: „Aș vrea ca să mulțumesc foarte mult cetățenilor Sectorului 6 pentru faptul că mi-au acordat încredere pentru un nou mandat. De obicei, atunci când vorbim de orașe, nu neapărat de guverne, cu adevărat schimbarea poate să apară într-o comunitate dacă ai continuitate. Continuitatea este foarte importantă și s-a văzut că acolo unde au existat primari mai multe mandate, au avut continuitate, lucrurile s-au schimbat”.

Ciucu a detaliat apoi proiectele sale.

Ciucă: Asta trebuie să facă un primar – să rezolve problemele cetățenilor

La ceremonie a participat și Nicolae Ciucă. Liderul PNL l-a lăudat pe Ciprian Ciucu pentru că a găsit soluții la problemele comunității: „Proiectele pe care și le-a asumat, modalitatea în care a avut un dialog cu cetățenii și a înțeles care sunt nevoile, pentru că asta trebuie să facă un primar de sector sau un primar de localitate, să rezolve problemele cetățenilor și să facă în așa fel încât împreună cu ei să își asume obiectivele pe care oamenii le așteaptă de la administrația locală”.