Nicolae Ciucă, baie de mulțime la Constanța, de Ziua Marinei. Liderul PNL s-a prins în horă cu românii veniți la festivități (VIDEO, FOTO)

Publicat: 15 08. 2024, 14:15

Nicolae Ciucă, liderul PNL și președintele Senatului, s-a aflat printre oficialii care au participat la festivitățile prilejuite de Ziua Marinei Române. Cu această ocazie, Ciucă s-a și prins într-o horă cu românii veniți și ei la eveniment.

Mesajul lui Ciucă pentru marinari de ziua lor

Nicolae Ciucă a susținut și un discurs în care a lăudat patriotismul, credința și curajul marinarilor români: „Curajul marinarilor români militari şi civili e o sursă de mândrie şi inspiraţie pentru noi toţi. A fi marinar e o opţiune de viaţă, o vocaţie care implică sacrificii, eforturi, muncă şi dedicare. Când navigaţi sub pavilion românesc faceţi cinste României şi noi vă suntem recunoscători”.

Și, din nou, Ciucă a folosit această ocazie pentru a atrage atenția asupra nevoii de a investi mai mult în apărarea României: „Printr-un program pe termen lung de înzestrare a Forţelor Navale, consolidăm apărarea flancului estic al NATO. România contribuie la securitatea în regiune, pentru că ne dorim ca Marea Neagră să fie un spaţiu al democraţiei şi libertăţii, al păcii şi nu al războiului”.