Nelu Tătaru, despre legea care îi dă posibilitatea lui Iohannis să candideze la parlamentare: „Nu cred că vom pierde în sondaje””

Nelu Tătaru, despre legea care îi dă posibilitatea lui Iohannis să candideze la parlamentare: Nu cred că vom pierde în sondaje
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Vicepreședintele PNL, Nelu Tătaru, a confirmat într-o intervenție pentru B1 TV că liberalii vor să îl pună pe Klaus Iohannis cap de listă pentru alegerile parlamentare. Acesta a mai precizat că nu crede că acest lucru trage în jos partidul în sondajele de opinie și că nu vor exista consecințe electorale negative:

“Se fac sondaje cam tot timpul la PNL și vrem să știm exact cum stăm ca intenție de vot pentru că aceste sondaje ne dau acea intenție de vot, dar am văzut de multe ori că nu corespund sau nu se apropie de votul pe care ți-l dă cetățeanul. Cred că apariția în spațiul public a modificării legislative ce i-ar permite președintelui Iohannis să candideze în aceste momente a suscitat mai mult interes lăsând la o parte poate ce fac fiecare partid în parte în a-și maximiza niște șanse.

Nu cred că vom pierde în sondaje, în condițiile în care este o persoană publică votată de 6 milioane de români, care a plecat din PNL și care în acest moment aduce plus valoare. De ce s-ar teme lumea de revenirea domnului Klaus Iohannis în politică?”, a spus Nelu Tătaru.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)
21:55 - Din ce este făcută celebra ciocolată Dubai, care s-a viralizat pe TikTok. 200 de grame din acest desert costă 50 de lei
21:33 - Alina Achim („România Renaște”): PNL dă o lege pentru un singur om – Iohannis. Românii sunt sătui să vadă această încercare aproape disperată a președintelui de a-și asigura o funcție după ce-și termină mandatul (VIDEO)
21:26 - Stelian Bujduveanu (PNL), despre legea prin care Klaus Iohannis ar putea fi ales senator: Această practică nu este doar în România. Experiența oamenilor care au servit țara trebuie să fie pusă în favoarea cetățenilor și pentru cetățeni (VIDEO)
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)