NEBUNIE TOTALĂ ÎN PNL: Doi LIDERI MARCANȚI laudă premierul propus de PSD!

Publicat: 29 12. 2016, 10:02
Foto: Ziarul de Iasi

După ce Raluca Turcan a criticat noua nominalizare a PSD pentru funcția de premier, doi lideri ai PNL au făcut exact opusul.

Senatorul Ben-Oni Ardelean și primaru Timișoarei, Nicolae Robu au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Sorin Grindeanu, potrivit Agerpres.

Deputatul PNL Timiș, Ben-Oni Ardelean a delcarat miercuri seară că salută propunerea PSD ca Sorin Grindeanu să fie premier al României.

"Eu salut această propunere. Sunt, dacă vreți, încântat că Timișul poate să aibă, din partea PSD, un premier. Cred că lucrul acesta este de bun augur pentru Timiș, pentru că Timișul a fost cam în opoziție de când mă știu eu", a spus Ben-Oni Ardelean.

Și Nicolae Robu salută nominalizarea făcută de PSD, precizând că în perioada în care au lucrat împreună la administrația locală, au avut o colaborare bună.

''Ca timişorean, nu pot decât să salut nominalizarea domnului Sorin Grindeanu pentru funcţia de prim-ministru al României. L-am avut viceprimar pe Sorin Grindeanu în 2012 şi am avut o bună colaborare, aşa cum am avut de altfel şi în 2016, după ce dânsul a devenit preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş. Sunt premise foarte bune, aşadar, pentru o bună colaborare şi în noile circumstanţe, în interesul Timişoarei şi al judeţului Timiş. (…). Îi urez mult succes domnului Sorin Grindeanu, ca prim-ministru, pentru binele României, pentru binele Timişoarei'', a afirmat edilul, potrivit unei declaraţii