Natalia Intotero: Nicio pensie nu va scădea. Orice persoană care are probleme sau temeri poate să ia legătura cu parlamentarii, cu miniștrii, cu casa județeană de pensii (VIDEO)

Natalia Intotero: Nicio pensie nu va scădea. Orice persoană care are probleme sau temeri poate să ia legătura cu parlamentarii, cu miniștrii, cu casa județeană de pensii (VIDEO)
Natalia Intotero (PSD), ministrul Familiei. Sursa foto: Natalia Intotero / Facebook

Ministrul Familiei, Natalia Intotero, a vorbit despre recalcularea pensiilor, vineri, la Știrile B1 TV prezentate de Irina Petraru, și a dat asigurări că „nicio pensie nu va scădea”.

Natalia Intotero (PSD), pe B1 TV, despre recalcularea pensiilor

„Trebuie să știm cu toții, să conștientizăm că, fiind o perioadă agitată, se simte deja această perioadă, aceea de campanie electorală, vor fi și reprezentanți de la partidele politice din opoziție care o să încerce să câștige încrederea electoratului aruncând diferite informații eronate (…), legate și de pensii, da. Pensiile nu vor scădea. Trebuie să știm cu toții încă o dată, un drept câștigat nu poate fi luat (…). Prin această lege, pensiile vor crește. Cei care au primit decizii poate cu o sumă mai mică categoric că ei vor rămâne în plată cu suma pe care o au acum, o sumă mai mare”, a declarat ministrul Familiei.

„Ceea ce pot să îi asigur pe cetățeni, că nu se va întâmpla acest lucru, pentru că odată un drept câștigat, acela trebuie respectat. Toate pensiile vor crește. În egală măsură, acolo unde au fost cazuri ca să le vina decizia eronat, să știți că există disponibilitate și se muncește asiduu în fiecare județ al țării, și eu personal am primit foarte multe mesaje de la cetățenii pe care îi reprezint în Parlamentul României, din județul Hunedoara. Am luat legătura la casa județeană de pensii, am luat legătura la Ministerul Muncii și se vor remedia acele mici erori”, a adăugat social-democrata.

Natalia Intotero: Nicio pensie nu va scădea

„Știți o vorbă românească, numai cine nu muncește nu greșește, mai ales că aici vorbim și de un soft, care, gândiți-vă, peste 90.000 de decizii de recalculare într-un timp nu foarte îndelungat. Nu vreau să iau apărarea nimănui. Vreau doar să îi rog pe toți cetățenii României, care se află în această situație să încerce să fie încrezători că nicio pensie nu va scădea. Orice persoană care are probleme, care are temeri poate să ia legătura cu parlamentarii care îi reprezintă, la casa județeană de pensii, cu miniștrii”, a mai spus ministrul Natalia Intotero.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:17 - Care este diferența dintre roșiile românești și cele turcești. Românii consumă cele mai multe roșii de import din Turcia
20:57 - Ionuț Stroe (PNL), despre sprijinul UE pentru sinistrați: Sunt două tipuri de sprijin pe care Comisia Europeană le poate acorda României (VIDEO)
20:53 - Taximetriștii din Timișoara sunt la un pas de revoltă. „Dispeceratele au creat un adevărat cartel”
20:31 - Ministrul Mediului: „Vârful de debit pe Dunăre va fi pe 28-29 septembrie. Va fi mai mult decât dublu a ce avem acum” / Cum s-au pregătit autoritățile (VIDEO)
20:27 - A fost activat planul roșu de intervenţii! Peste 70 de copii, intoxicați după ce au mâncat hrana primită de la școală. Asistenţii şi medicii au scos pe bandă rulantă elevii din ambulanţe
20:22 - Primul trec electric cumpărat de România în ultimii 40 de ani a fost distrus de pietre. Vehiculul a intrat în reparații înainte de a fi pus în circulație
19:59 - Locul ascuns din România care este înconjurat de peisaje frumoase și legende. Puțin români știu despre existența lui
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis