N-AVEM SPERANȚE nici de la viitor… Tinerii liberali HABAR NU AU ce este LIBERALISMUL și NU FAC DIFERENȚA între PNL și PSD (DOVADA VIDEO)

N-AVEM SPERANȚE nici de la viitor... Tinerii liberali HABAR NU AU ce este LIBERALISMUL și NU FAC DIFERENȚA între PNL și PSD (DOVADA VIDEO)

Clasa politică e poate principalul motiv de nemulțumire al românilor, dar nici cu tânăra generație de politicieni n-ar trebui să ne facem prea mari speranțe. O demonstrează un material filmat la congresul Tineretului Național Liberal, reuniune în urma căreia Mara Mareș a fost aleasă președinte al TNL.

Tinerii liberali au fost întrebați ce este liberalismul, care sunt principiile liberale, care este diferența dintre PNL și PSD și dacă au viziuni de dreapta sau de stânga.

Unii dintre ei au fugit de jurnaliști, alții s-au scuzat că-i cheamă colegii, deși nu-i striga nimeni, iar câțiva au încercat să formuleze niște răspunsuri.

Sursă Video: Narcis Popescu

Tinerii liberali habar nu au ce este liberalismul și nu fac diferența între PNL și PSD

#DIRECT_ONE_0v6zgx#

”Liberalismul pentru mine înseamnă multe (râde)”, a spus o tânără.

Întrebată ce diferențiază PNL de PSD, o tânără a răspuns: ”pentru că este un partid liberal. PSD e unul de dreapta!”. Și a insistat. A spus apoi că ea este de stânga și, întrebată ce caută atunci în PNL, ea a spus: ”Păi nu PSD-ul e de dreapta și PNL-ul e…?”.

Un tânăr liberal a oferit un alt răspuns: ”între stânga și dreapta ar fi diferența că noi, cei de dreapta, avem libera exprimare și… uf… nu facem ceea ce spun șefii, ca cei de stânga!”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`