Mutarea lui Stănișoară, planificată din timp: Politicianul a fost văzut alături de Vasile Blaga și Sorin Frunzăverde

Publicat: 06 03. 2013, 14:26
Foto: evz.ro

UPDATE 17:26 Vasile Blaga susţine că nu s-a întâlnit în secret cu liberalii Mihai Stănişoară şi Sorin Frunzăverde. Declaraţia liderului PDL a fost confirmată astăzi şi de Mihai Stănişoară, după ce a trecut în barca puterii.

”Nu puteam nici fizic pentru că eu prezint moțiunea în țară. Nu e un zvon, ci o minciună”, a explicat președintele PDL.

Trecerea de la PDL la PNL a lui Mihai Stănișoară a fost planificată foarte bine încă din timp, susțin jurnaliștii de la Evenimentul Zilei.

Săptămâna trecută, Stănișoară a fost observat la masă, alături de liberalul Sorin Frunzăverde şi de preşedintele PDL, Vasile Blaga, la un hotel din București.

Politicianul de dreapta, recent intrat în PNL, a fost un susținător declarat al lui Emil Boc, iar în ultima perioadă a fost perceput ca un apropiat al lui Vasile Blaga. Stănișoară a susținut, în iunie 2012, moţiunea lui Vasile Blaga, și a fost ales prim-vicepreşedinte al partidului.

Cu toate acestea, miercuri,  Stănișoară și-a anunțat mutarea la PNL, în prezența liderului partidului, Crin Antonescu, care s-a oferit să-l numească pe acesta în funcția de vicepreședinte PNL. (Detalii AICI)

„Mihai Stănișoară este un om de dreapta, pe care orice partid ar vrea să-l aibă. Odată luată decizia de a veni în PNL voi cere Biroului Politic central și Delegației Permanente ca domnia sa îndeplinească funcția de vicepreședinte. Domnul Stănișoară nu a reclamat o asemenea poziție, a făcut o opțiune pe care o salut”, a spus preşedintele PNL, Crin Antonescu.

În urmă cu câteva săptămâni, în cadrul unei emisiuni televizate, preşedintele Traian Băsescu a afirmat că susţinătorii lui Vasile Blaga, printre care şi Sorin Frunzăverde, l-au lăsat pe MRU fără majoritate în Parlament.

Blaga neagă întâlnirea cu Stănișoară și Frunzăverde

http://static1.mediadirect.ro/mediaplayer/manager/preloader.swf

Embed: