Mutare bombă în tabăra liberalilor. Scenariu: Premierul Dacian Cioloș, la șefia PNL (VIDEO)

Mutare bombă în tabăra liberalilor. Scenariu: Premierul Dacian Cioloș, la șefia PNL (VIDEO)
foto: enational.ro

Senatorul PNL, Cristian Bodea, a declarat într-o emisiune televizată că, în interiorul partidului, se vehiculează două nume pentru preluarea șefiei PNL, scriu jurnaliştii de la stiripesurse.ro. Dacian Cioloș şi vicepremierul Costin Borc sunt cele două nume vehiculate, care ar urma să vină în fruntea partidului liberal, asta după ce surse din interiorul partidului au susținut, că scaunele celor doi copreședinți, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, se clatină, după înfrângerea la alegerile locale din Capitală, arată B1 TV.

"Am fost întrebat ieri într-o emisiune că era o știre că ăștia doi ar fi propuși. În partid se vorbește asta de vreo 6 luni. Că ba vine Cioloș, că ba vine Borc, și de Bolojan se vorbește că viitor premier, șef, președinte al partidului. Astea ar fi variantele care se vehiculează în partid. Acum cu Bolojan aș fi de acord, e un liberal, un om care a făcut performanță în administrație. Chiar dacă el nu e un politician în comunicare, dar e bun în fapte. Și ca premier ar fi perfect. Ca președinte de partid ar fi mai greu pentru că el nu prea e obișnuit să comunice și el vorbește prin parcuri, prin drumuri, prin canalizări, deci el știe să facă treabă și de asta ar nevoie România ca premier", a explicat Bodea.

Reacția senatorului Cristian Bodea vine după ce surse din interiorul partidului au susținut, în această săptămână, că scaunele celor doi copreședinți, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, se clatină, după înfrângerea la alegerile locale din Capitală.

"Dar să-mi vină mie Borc care se remarcă prin faptul că e mai tăcut și mai inexistent ca și președinte. Iohannis mi s-ar părea absurd să mi-l pună președinte de partid din senin. Astea două, Cioloș și Borc sunt variantele care se vehiculează sigur la Cotroceni, că în PNL nu ar vrea nimeni să vină un premier sau un președinte din afară. Adică, știi ce dovedește asta, că noi suntem incapabili să producem un președinte de partid sau un premier", a adăugat senatorul de Bihor.

Mutare bombă în tabăra liberalilor. Scenariu: Premierul Dacian Cioloș, la șefia PNL

#DIRECT_ONE_svs7k6#

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`