MRU devine oficial președintele Forței Civice: Alături de el vin și foștii miniștri PSD Ion Bazac și Marian Săniuță

Publicat: 07 09. 2012, 13:06
Convenţia Naţională a Forţei Civice, desfăşurată, vineri, la Sala Polivalentă, a adus surprize pe lista candidaţilor la postul de vicepreşedinte. Aici au apărut mai multe nume de persoane care au fost la PSD şi PNL, unii dintre ei chiar foști miniștri, conform Gandul.

În cadrul reuniunii, fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a fost ales în funcţia de preşedinte al Forţei Civice, iar Adrian Iuraşcu a fost ales în funcţia de prim-vicepreşedinte. Singurul candidat pentru funcţia de secretar general a fost Ştefan Pirpiliu, fost deputat PDL.

Pe lista candidaţilor pentru funcţia de vicepreşedinte se regăsesc mai multe nume care au fost la PSD şi PNL. Astfel, fostul ministru al Sănătăţii din guvernarea PSD – PDL, Ion Bazac, candidează pentru un post de vicepreşedinte, iar fostul deputat PSD Marian Săniuţă, și el fost ministru de Internedin partea PSD, candidează tot pentru un post de vicepreşedinte. Aceste candidaturi au fost anunțate chiar de Eduard Tălmăcean, fost membru PDL.

De asemenea, foştii membri PNL, Cristian Popescu ex-preşedinte PNL Sector 2 şi Adrian Semcu ex-preşedinte PNL Prahova şi un apropiat al lui Dinu Patriciu candidează pentru un post de vicepreşedinte.