Mostră de aroganță. Directorul Institutului de Psihiatrie Socola, susținător PSD, le oferă liberalilor ”consultanță de specialitate” (VIDEO, FOTO)

Publicat: 15 12. 2016, 17:06
Foto:BZI.ro

Gabriel Oprișanu, fost liberal, dar devenit directorul Institutului de Psihiatrie Socola în timpul guvernării PSD, a postat pe Facebook un mesaj în care le oferă celor din PNL, învinși în alegeri, ”consultanță de specialitate” chiar în instituția pe care o conduce.

”Sigur… nu as dori sa fiu arogant dar…. in caz de depresie, învinșilor de ieri , le oferim consultanta de specialitate si sprijin psihologic de înaltă clasa. Atenție !!!! Depresia poate avea consecințe grave…….Adresa B-dul Bucium 36 Institutul de Psihiatrie Socola. Va așteptam cu drag”, a scris Oprișanu, pe Facebook.

Foto:botosaneanul.ro

Și ca mesajul lui să fie mai clar înțeles, el a atașat și un scurt clip ce înfățișează o așa-zisă luptă între un social-democrat și un liberal, câștigată, bineînțeles, de primul dintre ei.

Lupta dintre PNL și PSD, așa cum o vede Gabriel Oprișanu, directorul Institutului de Psihiatrie Socola și susținător PSD

#DIRECT_ONE_ddz6fp#

Simpatizantul PSD, șef de instituție, nu a primit tocmai reacțiile la care se aștepta, arată botosaneanul.ro.

”Si eu ma consider invinsa, desi nu sunt afiliata politic. Ma simt jignita de "invitatia" dumneavoastra, demna de un medic educat si director de spital”, i-a transmis Mihaela Movilă.

În schimb, Nic Cojocaru l-a taxat pe Oprișanu, amintindu-i că și el a fost în trecut liberal: ”și asta din partea cuiva ale cărui valori liberale erau genetice (!) …”.
Dat fiind reacțiile avute, șeful Institutului de Psihiatrie Socola a ales să-și șteargă postarea.