Moșteanu: PNL-iștii, niște ipocriți. Vor să aibă și beneficiile guvernării cu PSD, și să fie și cu sufletul în rai. Spun că fac opoziție la PSD, dar au candidați comuni peste tot unde sunt primari USR (VIDEO)

Moșteanu: PNL-iștii, niște ipocriți. Vor să aibă și beneficiile guvernării cu PSD, și să fie și cu sufletul în rai. Spun că fac opoziție la PSD, dar au candidați comuni peste tot unde sunt primari USR (VIDEO)
Deputatul Ionuț Moșteanu, vicepreședinte USR și purtător de cuvânt al partidului. Foto: usr.ro

Deputatul Ionuț Moșteanu, purtător de cuvânt al USR și candidatul Alianței Dreapta Unită (ADU) la Primăria Pitești, a acuzat PNL de ipocrizie și că încearcă iar să păcălească electoratul deoarece mimează opoziția la PSD când, de fapt, ambele partide sunt la guvernare și și-au pus candidați comuni peste tot unde sunt primari USR.

Totodată, Moșteanu a acuzat PSD și PNL că încalcă legislația electorală inclusiv în Argeș, unde filiala PNL e condusă de Alina Gorghiu, chiar ministrul Justiției.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Bună dimineața, România!”, moderată de Gabriela Mihai pe B1 TV.

Moșteanu (USR) acuză PNL de ipocrizie

„În primul rând, vreau să subliniez ipocrizia PNL, că l-am auzit mai devreme pe dl Sighiartău care încearcă în continuare să păcălească electoratul de dreapta. L-a păcălit o dată în 2020, acum văd că vor să aibă și beneficiile guvernării de 3 ani cu PSD și să fie și cu sufletul în rai, ca să zic așa…

Au pus candidați comuni cu PSD doar împotriva primarilor USR. Sunt două partide în același buzunar, în buzunarul lui Ciolacu, asta e realitatea, și colo și colo se prefac PNL-iștii că fac opoziție la PSD ca să încerce să mai păcălească electoratul, așa cum fac și la Pitești, și în alte locuri.

Bătălia e între PSD și Alianța Dreapta Unită, iar oamenii nu se vor mai lăsa păcăliți”, a declarat Ionuț Moșteanu.

Acesta a insistat apoi că duminică românii vor alege între ADU și PSD, PNL fiind doar „o anexă a PSD”.

Moșteanu: PSD și PNL încalcă legea inclusiv în Argeș, unde șefă de filială PNL e ministra Justiției

„N-am văzut foarte multe scandaluri în afară de cele de la TV, am văzut diverse încălcări ale legislației, diverse încercări de fentare a regulilor campaniei de către unii și alții. La noi (la Pitești), de exemplu, de data asta n-au mai fost PSD-iștii ăia care fură, au fost PNL-iștii, PSD pe galben, care au făcut outdoor în timpul campaniei la Pitești pe un ONG înregistrat la candidat acasă, au produs pungi, deși legislația spune că nu au voie să producă pungi, au distribuit materiale produse înaintea campaniei cu niște stickere pe ele, ca să le deconteze în campanie.

Tot felul de ilegalități… Au încercat și de fiecare dată Biroul Electoral, cum se zice pe românește, le-a dat-o-n freză. Niște oameni care încalcă regulile chiar în filiala ministrului Justiției. Arată cât de lipsiți de scrupule și de respectul legii sunt și unii, și alții”, a mai spus candidatul USR.

Ionuț Moșteanu a precizat apoi că la Pitești el va câștiga alegerile și va avea majoritate în Consiliu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`