Ludovic Orban, ironii după anunţul PSD: „Un miting de susţinere a familiei tradiţionale din politică, formată din Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu”

Ludovic Orban, ironii după anunţul PSD: Un miting de susţinere a familiei tradiţionale din politică, formată din Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat decizia PSD de a organiza în luna mai un miting de amploare privind familia tradiţională arătând că o astfel de temă este una de conştiinţă şi nu trebuie politizată. Acesta a mai comentat ironic că tot mitingul este unul de susţine a „familiei tradiţionale politice” Dragnea- Tăriceanu.

„Cred că este un miting de susţinere a familiei tradiţionale din politică, formată din Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu. Eu cred că nimeni nu are dreptul să politizeze această temă, care este o temă de conştiinţă, iar faptul că PSD politizează această temă arată disperarea în care se găsesc datorită prăbuşirii catastrofale datorată unei guvernări catastrofale, care nu a făcut altceva decât să distrugă echilibrele economice, să creeze haos şi nelinişte în toate sectoarele de activitate din România”, a declarat Ludovic Orban, luni, la finalul Biroului Executiv al PNL.

Liberalul a mai ironizat şi faptul că PSD a afirmat că va fi un miting de un milion de oameni, precizând că ultima dată când au anunţat aşa ceva au participat câteva sute de persoane.

„Asta cu ameninţările cu mitinguri arată grandomania. Aş putea spune şi că ei sunt la guvernare, rostul prezenţei lor la guvernare este să îmbunătăţească viaţa oamenilor, să asigure guvernare care să asigure dezvoltare economică, care să permită fiecărui român să câştige mai bine, să aibă o viaţă mai decentă. Ei să se ocupe de guvernare, pentru că guvernarea este catastrofală, iar vieţile marii majorităţi a românilor sunt afectate de toate aberaţiile care au fost adoptate de aceşti ageamii care nu înţeleg nimic din ceea ce înseamnă economia şi care nu au capacitatea să guverneze această ţară”, a mai declarat Orban.

Social-democrații reuniți în ședința Comitetului Executiv, au decis organizarea unui miting de amploare în cursul lunii mai. Tema a fost anunțată după terminarea reuniunii de președintele social-democrat: sprijinirea familiei tradiționale.

De altfel, amintim că în noiembrie 2016, chiar înainte de alegerile parlamentare, Biroul Politic al PNL a votat ratificarea unui protocol încheiat cu reprezentanții Coaliției pentru Familie, prin care liberalii s-au angajat să susțină organizarea referendumului de revizuire a Constituției în sensul schimbării definiției familiei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”