Miruță (USR): Taxele și prețurile sunt tot mai mari și coaliția se ceartă pe data prezidențialelor. Asta e stabilitatea pe care ne-au promis-o PSD și PNL (VIDEO)

Publicat: 25 06. 2024, 13:16
Sursa foto: Facebook / Radu Miruță

Deputatul USR Radu Miruță a remarcat faptul că Guvernarea PSD-PNL aduce așa o stabilitate, că de săptămâni bune cele două partide se ceartă pe data prezidențialelor. În loc să se tot certe, mai bine ar rezolva problema inflației sau a deficitului bugetar, a mai spus acesta.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „News Pass”, moderată de Laura Chiriac pe B1 TV.

Miruță: PSD și PNL mai bine ar rezolva problema inflației, în loc să se certe la TV

„Există o dată a alegerilor. Ar fi interesant pentru oameni nu să știe când merg la vot, că românii vor merge la vot, ci ce se întâmplă cu deficitul bugetar, cu inflația, că am depus declarațiile acelea unice și am văzut că plătim din ce în ce mai multe taxe față de anul trecut.

Acestea sunt niște consecințe ale unor măsuri pe care acest Guvern PSD-PNL în numele sfintei stabilități… Vedeți ce stabilitate există când cei de la PSD și cei de la PNL nu se mai înțeleg nici în platourile de televiziune. Puterea de cumpărare scade și deficitul crește”, a declarat deputatul USR Radu Miruță, pentru B1 TV.

PSD și PNL se ceartă pe data alegerilor prezidențiale

Amintim că marți are loc o nouă ședință a conducerii coaliției cu scopul de a stabili data prezidențialelor. În vreme ce PSD-iștii îi acuză pe PNL-iști că-s neserioși, deoarece s-au răzgândit asupra înțelegerii inițiale care prevedea prezidențialele în septembrie, de la vârful PNL vin amenințări voalate chiar cu ieșirea de la guvernare dacă acestea nu vor fi în noiembrie.

„Nu cred că plecăm la discuții cu ideea de a pleca de la guvernare, dar nimic nu e exclus”, a ținut să precizeze Daniel Fenechiu, liderul senatorilor liberali, pentru B1 TV.

Deputatul Robert Sighiartău, vicepreședinte PNL, a fost mai contondent: „Eu cred că noi ar trebui să-i dăm afară de la guvernare dacă nu se interesează ce vor cetățenii. Cetățenii vor ca alegerile să aibă loc la termen. (…) Noi menținem ideea că trebuie să avem alegerile în noiembrie, la termen, să participe cât mai mulți oameni la vot”.