Miron Mitrea: Marian Vanghelie a votat pentru excluderea lui Geoană din PSD. Primarul Sectorului 5: Mitrea este dezinformat

Publicat: 14 11. 2011, 21:35
Foto: B1 TV

Senatorul PSD Miron Mitrea a declarat luni în cadrul emisiunii “Sub semnul întrebării”, difuzată pe B1 TV că partidul social democrat a votat astăzi pentru excluderea lui Mircea Geoană din partid, inclusiv edilul sectorului 5, Marian Vanghelie.

La rândul său, Marian Vanghelie a declarat că PSD nu votat excluderea lui Geoană, întrucât pentru cazul acestuia nu discută decât președintele partidului, Victor Ponta.

“Cred că nu e informat (Miron Mitrea, n.r) ce s-a votat astăzi la BPN. Astăzi nu s-a votat excluderea lui Mircea Geoană. Domnul Mitrea trebuie să-l sune pe domnul președinte Victor Ponta să fie informat și după aceea să spună la televizor ce trebuie să spună. Noi am stabilit că pentru cazul Mircea Geoană nu discută decât domnul președinte Victor Ponta, cred că sunteți dezinformat total”, a declarat Marian Vanghelie.

Marian Vanghelie: Pentru cazul Mircea Geoană nu discută decât Victor Ponta

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_12602').select();" id="embed_text_12602" />

Președintele Senatului, Mircea Geoană, a declarat, luni, că deciziile luate în privința sa arată că PSD tinde să se întoarcă în perioada bolșevică, dar și că democrația din partid devine excepția, ci nu regula.

În același timp, social democratul s-a declarat îndurerat, nu de atacurile lui Victor Ponta, ci mai degrabă de lipsa de atitudine a prietenilor săi din partid.