Miron Cozma: Marian Munteanu nu a făcut dovada că ar fi unul dintre corupții României, așa cum sunt alții. Consider că PNL a făcut o alegere bună (VIDEO)

Publicat: 12 04. 2016, 21:59
Foto: B1 TV

Miron Cozma a declarat marți, într-o intervenție telefonică în cadrul Știrilor B1 TV, că este de părere că reprezentanții PNL au luat o decizie bună atunci când l-au desemnat pe Marian Munteanu drept candidat la Primăria Generală a Capitalei.

”Eu nu mi-am pierdut speranța din 1990 în Marian Munteanu, pentru că de-a lungul timpului Marian Munteanu nu a făcut dovada că ar fi unul dintre corupții României, așa cum sunt alții. Consider că PNL a făcut o alegere bună. Dacă Marian Munteanu ar fi candidat pe listele PSD, aș fi avut altă părere, dar s-a dovedit încă o dată că nu și-a schimbat principiile din anii 90 și îl felicit pentru asta”, a declarat Miron Cozma.

”Pe mine mă interesează că Marian Munteanu nu este corupt. Credeți că scăpa presei române, din 90 până acum, dacă Marian Munteanu ar fi avut vreo problemă financiară și mă refer la încălcarea legii. Marian Munteanu este un nume, nu e oricine, nu este un candidat oarecare”, a mai spus Cozma.

Miron Cozma, despre candidatura lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei

#DIRECT_ONE_mfsbqo#