Mircea Ionescu Quintus: Sunt convins că domnul Blaga nu a făcut treburi incorecte. Unii liberali nu vor să facă nicio propunere în locul lui (VIDEO)

Mircea Ionescu Quintus: Sunt convins că domnul Blaga nu a făcut treburi incorecte. Unii liberali nu vor să facă nicio propunere în locul lui (VIDEO)
Foto: pnl.ro

Președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a declarat mirecuri, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”Dosar de politician” că este surprins de retragerea lui Vasile Blaga de la conducerea partudului, după ce a fost plasat sub control judiciar într-un dosar de corupție.

Quintus a spus că are încredere în nevinovăția lui Blaga și că așteaptă ca lucrurile să se lămurească.

”Din experiența îndelungată pe care o am, partidul nu trece pentru prima oară prin momente de cumpănă. Din păcate, iată că ele se repetă și întâmplarea tristă și suprinzătoare pentru mine cu retragerea domnului Blaga din funcțiile pe care le îndeplinea față de acuzările care i se aduc…

Atât cât îl cunosc, sunt convins că domnul Blaga nu a făcut treburi incorecte. E un om corect, am încredere îmn nevinovăția sa și aștept ca lucrurile să se lămurească.

Până atunci, însă, trebuie să lămurim noi ce se întâmplă în lipsa sa”, a declarat președintele de onoare al PNL.

Mircea Ionescu Quintus: Sunt convins că domnul Blaga nu a făcut treburi incorecte. Unii liberali nu vor să facă nicio propunere în locul lui

#DIRECT_ONE_thuz7b#

Întrebat dacă a vorbit cu Alina Gorghiu despre această situație, Mircea Ionescu Quintus a spus că a discutat cu aceasta de mai multe ori.

”Fără îndoială că am vorbit, chiar de mai multe ori. Știu că sâmbătă va fi o întâlnire a fostului birou de conducere PDL, nu cel reunit, și cu această ocazie se pune problema dacă ei vor hotărî să propună sau nu pe cineva în locul domnului Blaga în calitate de copreședinte al partidului.

După părerea mea, este hotărârea lor, o vor lua cu interes pentru PNL în întregime, nu ne amestecăm în ce hotărăsc. Se pare că unii dintre cei care ar fi să dezbată această problemă ar dori să nu facă nicio propunere de înlocuire a domnului Blaga și ca un respect față de el și pentru a nu produce în rândurile lor probleme, pentru că atunci când domnul Blaga a fost desemnat ca președinte, ei au avut o dezbatere îndelungată în partid.

Pentru întregul partid e o stare de emoție. La un asemenea eveniment neașteptat nu se pot lua cele mai potrivite hotărâri”, a mai spus Quintus.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`